Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aggódnom kellene, ha a párom nem igazán gondol rám, mikor jövőbeli dolgokat tervez? Adjatok valami tanácsot, részletek lent
8 hónapja vagyok együtt a barátommal, nincsenek nagy problémák köztünk. Heti 2x találkozunk, sokat dolgozik. A szabadideje nagyrészét velem tölti, néha eljár ide-oda a barátaival, eddig egyszer sem vitt magával, mondjuk neki is szüksége van nélkülem töltött időre, úgyhogy ezt megértem. Viszont úgy érzem, hogy kihagy fontosabb dolgokból. Ő olyan, hogy nem igazán szokott előre tervezni, max 2 hétre előre, de azt is ritkán, így ilyenek, hogy nyaralás még nem jött szóba köztünk, mert nem tudja, mikor lesz szabin, stb. A hétvégén családi összejövetel volt nálunk, ahol egyik rokonom kérdezte, tervez-e valami nyaralást, amire azt válaszolta, hogy lehet ha szabadságon lesz, akkor pár napra kimegy külföldre pár barátjával. Ez engem nagyon meglepett, mert nekem erről nem is beszélt. Ez nem esett túl jól, mivel így is keveset vagyunk együtt, nyaralni meg a párok együtt szoktak, vagy ha megy is a barátokkal, szerintem az a minimum, hogy megkérdezi, hogy mennék-e én is, pláne, ha mi külön nem terveztünk még semmit.
Szerintetek ez jelentheti azt, hogy nem veszi annyira komolyan a kapcsolatunkat, vagy ilyesmit, hogy fel sem merült benne, hogy mennék-e én is? Volt már, hogy felhoztam ezt a témát, de akkor mindig azt mondta, hogy még nem tudja hogy lesz, stb ezért nem nyaggattam ezzel többet. Amúgy jó a kapcsolatunk, ezért is nem értem. :/ 20/L
en is a csajokkal megyek nyaralni, nem a baratommal, es fel se merult h hivjam. 3 eve mindig baratnokkel megyek es mivel nekik nincs baratju, ezert hulyen jonne ki, ha elhivnam az enyemet es eleg kellemetlen is lenne.. de ez nem azt jelenti, h nem szeretem. valszeg vele is elmegyek kulon.
23L
Mennyit beszélgettek ti egymással? De úgy komoly témákról és elég komolyan?
Vagy csak elbeszélgettek egymás mellett?
Ez a ti problémátok, már ha az. Ha valamit szeretnél tőle, akkor beszéld meg vele. Ennyi. Kommunikáció az egésznek a lényege! :)
Ülj le vele és beszéld meg a dolgokat! :)
Ez pontosan azt jelenti,hogy nem tudja akkor együtt lesztek-e még,nem veszi komolyan a kapcsolatot.
Mi az a minden más ami jó a kapcsolatotokban,ha csak heti kétszer találkoztok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!