Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tetszik egy pasi (ismerős)...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy pasi (ismerős) csak tudja hogy baratom van és ha egy társaságban voltunk én sohasem közeledtem hozzá meg nem is beszéltünk még. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

2015. júl. 12. 04:20
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

10 ja nyilvan igy van:-)

Trust me, az aki a 'kevesekhez ' tartozik, nem tesz fel ilyen kerdest.

De am mindegy,

2015. júl. 12. 05:17
 12/21 anonim ***** válasza:

Miért nem dobod ki akkor a pasid, ha amúgy is problémáitok vannak?

Akkor szabad lenne az út a másik előtt.

2015. júl. 12. 05:17
 13/21 anonim ***** válasza:
Azert nem dobja ki, mert a masikkal semmi gondja nem volt addig, amig meg nem latta a jobb pasit. Tiszta sor, Ez ugy szokott lenni, hogy most majd a jelenlegivel minden rossz lesz. Barmit csinal, a csaj szemeben egy kalap szar. Igy igazolja maga elott a mar elorelathato dolgokat.
2015. júl. 12. 05:20
 14/21 A kérdező kommentje:
Igen ez szamomra a visszaigazolás hogy semmibe vesz .
2015. júl. 12. 05:31
 15/21 A kérdező kommentje:
Hat igen azért nem dobom ki még mert nem kidobni kell ha elromlik valami hanem megjavitsuk csak néha ugy érzem hogy ez reménytelen.
2015. júl. 12. 05:34
 16/21 anonim ***** válasza:

"Hat igen azért nem dobom ki még mert nem kidobni kell ha elromlik valami hanem megjavitsuk"

A baj ezzel az, hogy itt nem csak a te érzéseidről van szó, hanem a párodéról is. Mi ismerjük a te verziódat, hogy társaságban nem foglalkozik veled, de gondolom azért vagytok/voltatok együtt, mert ott van a szerelem. Neked megtetszett valaki más, már egy másik férfira vágysz, a jelenlegi kapcsolatodat pedig laposak érzed. Innen fogva nem csak a te pátyolásod és boldogulásod kérdés, hanem a párodé is. Egy olyan nővel van együtt, aki már nem szereti, akinek egy másik férfi kell. Szakíts vele, ne csak önmagadért, de ugyanúgy a párodért is.

Gondoljatok bele... barátnőtök már nem szeret, más férfit akar, de a körülmények nem jönnek össze, vagy nem akarja kockáztatni, ezért szájhúzva marad a biztosban. Ha a ló nem lehet, marad a szamárnál. Ez kinek esik jól, ki akar így folytatni kapcsolatot?

2015. júl. 12. 08:06
 17/21 anonim ***** válasza:
Szerintem meg azért nem dobod ki, mert biztosra akarsz menni, félsz hogy két szék között a pad alá esel....ha nemjó a mostani pasiddal, szakíts vele, mindentől függetlenül!
2015. júl. 12. 08:48
 18/21 anonim ***** válasza:
17 na igy van, jol latod, ezt hivjak 'lianozasnak' a legtobb csaj igy csinalja. Ezert kvza le sok ferfi oket. /tudom, a gyks csajok 99%a nem ilyen hehe/
2015. júl. 12. 14:28
 19/21 anonim ***** válasza:
18-as, én is nő vagyok, ne általánosíts. Igaz már nem tini kategória, 44 vagyok, de fiatalként sem voltam más mint most.
2015. júl. 12. 17:17
 20/21 anonim ***** válasza:

"44 vagyok, de fiatalként sem voltam más mint most"

Már ne haragudj, ha nem baj, akkor én ezt eg ykicsit sem hiszem el. Egy fiatal lány, aki kelendő, és udvarolnak neki, rohadtul nem ugy gondolkodik pasik terén, mint egy 44 éves, kevésbé kelendő nő. Teljesen más élethelyzet.

2015. júl. 12. 17:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!