Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lelkizés néha még rosszabb mint az alkohol. Egyetért velem valaki?
A barátom nem valami nagy bulizós típus, de ha néha elmegy a haverjaival és kicsit részegen ér haza nem szólok miatta, viszont az nagyon felidegesít ha azért lelép, mert egy lány barátja most szakított a pasijával és meg kell vigasztalni szegényt. Főleg az zavar amikor ő is előadja hogy neki milyen szar gyerekkora volt és mennyire rossz neki pl. volt olyan lány barátja aki nem is tudott rólam, csak szimplán letagadta hogy vagyok és elmesélte hogy mennyire nagyon szar neki. Azt mondta nem akarta fájdítani a lány szívét, hogy boldog párkapcsolatban él, mikor a csaj meg szakított. De ez milyen már?? Kit érdekel hogy szar annak a másik csajnak. Vigasztalgassák a barátnői nem az én pasim. Nem azt mondom hogy ne barátkozzon lányokkal, de a lelki dolgokat hagyja meg nekem, ha már egyszer azt mondogatja hogy én vagyok a lelki társa és élete szerelme.
Igazam van vagy féltékeny vagyok és önző?
20/L
" a lelki dolgokat hagyja meg nekem"
Igen, féltékeny vagy és önző...és buta.
Elég sivár élete lehet annak, aki épp csak az aktuális párjával beszélhet meg lelki dolgokat. Konkrétan ezzel kilősz minden érzelmi kötődést, más néven barátságot.
28/L
hát igen,a lelkizés fura dolog,szoktasd le róla hamar,semmi értelme,egyébként sem
egyébként ő érzelmileg kötődik ezekhez a lányokhoz,te pedig nem tudod megvédeni a tulajdonon a barátod
lefogják csapni a kezedről egyszer figyeld meg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!