Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiegyensúlyozott párkapcsolata van. Mégis miért ragaszkodik még hozzám?
a legjobb barátnőmet és a barátját én boronáltam össze( a srácot én már régebbről ismertem és jóban voltunk ő azt se tudta ki az) most 4 éve vannak együtt és még mindig a srác a kedvenc koncert pajtásom és soha semmi probléma nem volt belőle hogy mi együtt lógunk senki részéről
vagy mit kelett volna tennem? aztmondani a barátnőmnek akit akkor ismerten 9 éve meg a haveromnak aki 2 éve hogy oké akkor innentől pá a soha viszont nem látásra?????
elég érdekes elgondolásaid vannak az emberi kapcsolatkortól...
és miért ne lehetne lány barátja? ha ő nem akar tőled semmit akkor, ez igazából csak téged zavar, hogy neki van kapcsolata, de nem veled?!
Ha szereti a bnöjét, akkor nem tekint rád másképp csak barátként, főleg ha eddig is így volt...
Nekem is volt lány barátom, igaz persze azokat a jegyeket néha megláttam benne, hiszen csak egy nő, és elég dekoratív volt... de fontosabbnak tartottam, hogy barát, minthogy bármibe belementünk volna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!