Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha nem teljesen vagyok boldog a barátnőmmel de nélküle se birnám?
Sok-sok beszélgetés. De ha azt érzed, hogy kihűlt a kapcsolat, akkor minek vagy vele? A megszokásból? A ragaszkodásból? Nem ő az egyetlen nő a világon!! Megalkuvó szeretnél lenni? Megelégszel a jelenlegi helyzettel, hogy csak félig vagy boldog?
A se veled se nélküled kapcsolatnak nincs semmi értelme! Egyébként határozatlanok is vagytok, mert egyikőtök se tudja, hogy mit akar. A kapcsolat kihűlt, de még mindig ragaszkodtok egymáshoz, a semmiért!
Az meg persze, hogy természetes, hogy egyenlőre még rosszul esne, ha más pasi karjában látnád, mert még érzel valamennyi érzelmet iránta.
Egy kapcsolatban a problémákat a felek megbeszélik egymással. Ha látják, hogy a kapcsolat nem működik, akkor vagy helyrehozzák, vagy szakítanak. Rosszabb esetben, csak az egyik fél tudja, hogy a kapcsolatnak annyi, és akkor jön majd a megcsalás.
Szóval mindenképpen beszéljétek át a dolgot, de csak szimplán megszokásból és ragaszkodásból ne legyetek egymás mellett, mert a végén a sok veszekedésben meg fogjátok utálni egymást!
Ugyanez volt nalunk is. Mind a ketten csak szenvedtuk, es huztuk egymas idejet...
Ha vmi nem mukodik, nem kell eroltetni.
20/N
Attól függ, milyen problémáitok vannak. Egy kapcsolat sosem klappol mindig "magától", sokszor kell többet-kevesebbet dolgozni rajta. Csak azt kell eldönteni, hogy érdemes-e (a leírásodból a tiéteken talán érdemes, de ezt nektek kell érezni, ennek megítéléséhez túl kevés az információ)
Én 7 év után távolodtam el az első szerelmemtől (vagy inkább ő tőlem), de még most is azt kívánom, bár meg tudtuk volna oldani. Én is évekig éltem úgy, hogy éreztem, lefelé megyünk a lejtőn, de nem akartam elengedni. VISZONT a korábbi válaszolóval ellentétben én ennek a "lejtős" periódusnak is minden percéért hálás vagyok:S
Szóval szerintem próbáljatok kitartani, beszélgetni és megjavítani, ami elcsúszott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!