Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az univerum el tudja intézni, hogy vki belémszeressen?
Szia!
:)) VT-hívő vagyok, több könyvet is olvastam a témával kapcsolatban (Rendeld meg az Univerzumtól!, Kérd és megadatik 1., 2., Teremtő képzelet, a Titok, Váltsd valóra legvadabb álmaidat!, és a sort még folytathatnám), és jelenleg én is azon munkálkodom, hogy egy bizonyos személynek, aki régóta tetszik nekem (csak sajnos nagyon ritkán találkozunk :( ) felkeltsem az érdeklődését...
Tudod, a vonzás törvényéről szóló könyvek alapvetően amerikaik számára íródtak, tehát a megfogalmazásuk is más jellegű, és nem feltétlenül elégíti ki a magyar "ízlést". Úgy vettem észre, hogy az amerikai könyvek sikervadászok, és gyakorlatilag bármit megígérnek, a "kivételes helyzetekkel" pedig nem számolnak.
Mi, magyarok - ahogyan az az élet minden területén megmutatkozik (már az iskolában is) -, pesszimisták vagyunk, és nehezebben hiszünk a sikerben -... ez azonban nem feltétlenül "rossz", hiszen - szerintem - reálisabban tudunk mérlegelni, és nem hisszük azt egy "csináldmagad" könyv elolvasása után, hogy miénk a világ.
A vt-ről szóló könyvek között azonban egyetlen olyannal se találkoztam még, ami konkrét dologgal/személlyel, stb. kapcsolatban ígérné meg, hogy a tiéd lesz.
Tehát: nem olvastam olyat, hogy megkaphatod a szomszéd Mercijét, ha nagyon vágysz rá, csak azt, hogy megkaphatsz EGY Mercit, ha nagyon szeretnéd. És ez nagy különbség!...
A kérdésedet egyelőre nem tudtam értelmezni: a "vki" egy konkrét személy, akit kiszemeltél magadnak és akinek a szerelmére vágysz, vagy csak úgy általánosságban "vki" (bárki) szeressen beléd?
Ha egy konkrét személy, akkor szerintem befolyásolni csak kis mértékben tudod az eseményeket, hiszen mindenki szabad akarattal rendelkezik, ha azonban egy hozzádillő társat keresel, de nem te határozod meg, ki legyen az, akkor - szerintem - IGEN, az Univerzum el tudja intézni, hogy megkapd azt a vkit. :)
Ha még nem ismernéd ezeket az oldalakat, akkor érdemes itt körülnézned, mert kaphatsz jó "programozási" tippeket:
www.atitok.hu
www.thesecret.hu
Sok sikert! :)
Az utolsó válaszoló vagyok. Annak a vkinek "megéri", hogy veled legyen? Ha Neked Ő a Legjobb, a lehető Legjobbá kell válnod Neked is, hogy ő se maradjon hoppon ;)
Egyébként most én is "rástartoltam" egy konkrét személyre, ... de meghagyom a lehetőséget annak, hogy ha van más, aki jobban illik hozzám nála, akkor az jöjjön :)
Szerintem kérd te is a hozzád legjobban illő személyt, és akkor a minden szempontból legmegfelelőbb jön - aki persze lehet, hogy nem a most kiszemelt egyén ...
Lehet az Univerzumra hagyatkozni, de szerintem maradj a bevált dolgoknál! Hogy mik ezek, hát lapozz vissza 3-4 oldalt, találni fogsz 5-6 olyan kérdést, hogy "Hogyan érjem el, hogy belém szeressen"...
-G-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!