Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Bírjátok az "őrült" pasikat?
Figyelt kérdés
Rájöttem hogy őrült vagyok! Lassan a társadalom is kirekeszt olyan szinten...de nem érdekel !!! :))
Mindig csinálok valami meghökkentőt!! Pedig sokszor pofára esek!! És most is egy ilyenre vállalkozom :) és keresem is a jelentkezőket, de majd inkább ott ahová megyek :) ugyse érdekel senkit hogy mit csin és hol :)
Nemrég is pofára estem !! de nem adom fel!!
És tudjátok miért?? mert azt csinálom mindig amit szeretek és nem akarok uncsi lenni..
2010. márc. 3. 19:53
11/26 anonim válasza:
Amíg másokat ezzel nem hozod kellemetlen helyzetbe, nincs vele semmi baj. :)
12/26 A kérdező kommentje:
miért hoznák másokat kellemetlen helyzetbe??
Magamért felelek!!
2010. márc. 3. 20:08
13/26 anonim válasza:
Szürke pasi lehetsz,ha csak az "őrültségeid" színeznek be!Ne add fel,ne legyél k..va unalmas,mint általában szoktál!Hajrá!
14/26 A kérdező kommentje:
az vok..különben csak ezért...mert igy jo :)
2010. márc. 3. 20:20
15/26 anonim válasza:
Attól függ mi az az őrültség...Ha elmondanád mire készülsz egyszerűbb lenne véleméynt mondani. Legalább csak nagy vonalakban.
16/26 A kérdező kommentje:
ha csaj vagy elmondom :) amugy meg titok :D
2010. márc. 3. 20:36
18/26 A kérdező kommentje:
tudod mit te ird le mit jelent neked egy "örült"??
2010. márc. 3. 20:41
19/26 anonim válasza:
Akit nem érdekelnek a szabályok, él a maga világában és boldog. Maga alakítja az életét és nem egy gyufásdobozba zárt unalmas alak. Mindig azt teszi amit épp kigondol, meg ilyenekre gondoltam. Ilyen vagy? :D
20/26 A kérdező kommentje:
ilyesmi :) jaah
csak néha felturbozom még :)
de nem is irok tovább mert még nem hiszitek el :)
nah szoval JJEAAH :)
2010. márc. 3. 21:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!