Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan vehetem le a lábáról?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vehetem le a lábáról?

Figyelt kérdés

Van egy lány,aki tetszik,sokat beszélgetek vele,szerintem ő is többet érez a barátságnál irántam,bár nem biztos.Nem vagyok valami helyes.Van egy osztálytársam,akinek szintén bejön a csaj,és ő is nyomul rá.Szerintem a lánynak ő jobban tetszik,mint én.

Hogy csábíthatnám el a lányt ?

Előre is köszi !

Ja,mindketten 15 évesek vagyunk.

2010. márc. 3. 19:08
 1/9 anonim ***** válasza:
a viking fűrésszel derékon kapod, garantáltan leveszed a lábáról ;)
2010. márc. 3. 19:09
 2/9 anonim ***** válasza:
Legyél vele sokat, majd amikor már úgy tekint rád hogy közelebb enged hívd félre és mond meg neki az igazat/vagy hívd el valahova 2-esben mozizni, és akkor kérdezd meg valamikor
2010. márc. 3. 19:10
 3/9 anonim ***** válasza:

hívd meg valami italra... ha nem segít hívd táncolni... ha az sem fitogtasd az erőd és vágd pofán :D

az leveszi a lábáról :D

amúgy a mi időnkben még elhívtuk kávézni vagy buliba vagy cseteltünk és kedvességeket irogattunk a portáljára de nem tudom manapság már egyből a simulóstapizós csiklóizgatós rámenős a módi ...

23F

2010. márc. 3. 19:11
 4/9 anonim ***** válasza:
szerintem nem nehéz egy lány kedvében járni, légy boldog mikor ő is nevessetek együtt de légy vele megértő ha gondja van a lányoknak fontos a férfi humorérzéke de semmit sem ér ha mindig komolytalan, ha tudsz légy vele nagyon kedves dicsérd meg a haját a mosolyát tudd meg mi az amit nem szeret magán és azt hangsúlyozd ki így tudni fogja h azt is tökéletesnek látod benne ami esetleg nem az, menyetek el sokat sétálni és ha megbizonyosodtál róla h neki is tetszel ne habozz egy percig se menj oda és kérdezd meg...:) remélem tudtam segíteni sok sikert!:)
2010. márc. 3. 19:11
 5/9 A kérdező kommentje:

Első egy barom állat :D

A többieknek pedig köszi,lányok válaszát is várom :)

2010. márc. 3. 19:13
 6/9 anonim ***** válasza:
És ha azt mondanám,hogy énvagyok az a másik fiú?xD
2010. márc. 3. 21:20
 7/9 A kérdező kommentje:
Akkor kiröhögnélek,mert nem te vagy az :D
2010. márc. 3. 21:27
 8/9 anonim ***** válasza:
Vegyél neki egy 10.000db-os puzzlet,és puzzlezzatok eggyut,garantált a szórakozás..xD
2010. márc. 6. 00:05
 9/9 A kérdező kommentje:
XD
2010. márc. 6. 07:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!