Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez bejönne 1 nőnek? Lányok válaszát várom!
Figyelt kérdés
Szal arról lenne szó, hogy készülök szerelmet vallani 1 csajnak(13) és ez szerintetek jó lenne?
Szal félrehívom vmi nyugis helyre aztán a fülébe súgom, hogy ő álmaim nője és szeretem és most a leghőbb vágyam, az, hogy a tengerparton sétálgassunk a tűző nap alatt, ahogy a hullámak nyaldossák a lábunkat kézenfogva sétálunk(megfogom a kezét) 1szercsak megállunk, megérzem azt a nagyon jó illatát és megcsókolom, de csak annyira, hogy a szám épphogy csak hozzáérjen a puha, gyönörű ajkaihoz(és ekkor a leírt módon megcsókolom, majd a leghosszabb úton elsétálok, hogy ha akar vssza tudjon szólni).
vagy ez nem túl csöpögős emo?
13/f
2010. márc. 3. 15:13
11/24 anonim válasza:
Bátran de finoman fogd meg a mellét s nézz jól a szemébe a lányok szeretik a határozott pasikat.Meglásd minden menni fog mint a karikacsapás vagy kapsz egy maflást,de ne aggódj az acélt tűzben edzik
13/24 anonim válasza:
Szerintem vonulj el vele a sarokba és verd a mellei közé! A csajok el tudnak olvadni ezen, én is így szedtem fel az elsQ csajom, és ez egy nagyon szép emlék :P 12 voltam :D
15/24 anonim válasza:
most miért túl nyálas??? szerintem nagyon cukii és biztos tetszeni fog a csajszinak:))))
22/N
16/24 anonim válasza:
Nincs ebben semmi nyálas. Örüljetek neki, h már 13 évesen így gondolkodik:)
17/24 anonim válasza:
dehogy gondolkodik így, ezt egy filmben látta vagy egy romantikus könyvben olvasta :D
18/24 anonim válasza:
nagyon csöpööög!!! tiszta nyál a monitorom :S
19/24 anonim válasza:
balf@szok vagytok.ne foglalkozz velük ha gondolod csináld így mind1 hogy csinálod csak a lényeg h felfogja hogy tetszel neki:P ezt a mellbeverős sz@rságot meg hagyd ki inkább.hajrá :P amúgy meg nem tudom miért kell így válaszolni erre a kérdésre.idióták vagytok. neked meg sok sikert
20/24 anonim válasza:
De ari vagy :) az első gyerek szerelem :) ne hallgass a köcsgökre. kényeg h mondd meg neki h szereted :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!