Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? A páromat szeretem, de másba vagyok szerelmes.
Ez amolyan 22-es csapdája...
De ha csak sajnálatból vagy a barátoddal, akkor hagyd ott...
Szedd össze magad, üljetek le beszélni a pároddal, találd ki hogy mit fogsz neki mondani. Magyarázd el neki hogy nem okolod őt semmiért, ugye nem biztos hogy ő tehet arról hogy nem kívánod már.
Nincs értelme így ennek a dolognak ezt te is jól tudod. Ha húzzátok ezt akkor valószínűleg silány kapcsolat lesz ebből ami olyan mint az újramelegített másnapos sültkrumpli. Ha ő nem is veszi ezt észre (kétlem) téged emészt belülről ez az egész, nincs értelme vele maradni azért hogy neki örömet okozz miközben te nem vagy boldog.
Gondolom eddig őszinték voltatok egymáshoz a pároddal, legyél vele őszinte most is. Adj neki kielégítő választ a miért-re is mert sokan ilyenkor magukban kezdik el keresni a hibát, miközben tényleg lehet hogy nem igazán tehet a dologról.
Sok sikert, remélem megtalálod az igazit!
De a másik srác is ugyanúgy érez irántad mint te iránta, kölcsönös a vonzalom biztos? Nem tudom pontosan hogy vagytok a pároddal, nem is nagyon szeretnék így tanácsokat osztani, de ha már sokat vártál, és nem lett jobb és tudod, hogy másik is ugyanúgy érez és akarna téged, (akit persze még nem ismersz annyira, így bizonytalan a dolog), akkor szerintem ne húzd nagyon sokáig a dolgot ha már nem vagy szerelmes. Mert én is kicsit így vagyok, hogy nem szeretnék 2 szék közül a pad alá esni. De az is lehet, hogy ez csak egy fellángolás és majd idővel elmúlik, csak tudnám megmondani, hogy mikor. Megkérdezhetem hány évesek vagytok?
Utolsó voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!