Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szerelmes. Hogyan tovább?
Lassan 5 hónapja vagyunk együtt a párommal és mai napig se szerelmes belém, viszont nagyon jól megvagyunk családjaink barátaink jól kijönnek egymással
csak hát az érzései amiatt hogy nem szerelmes belém nem úgy áll hozzám érzelmileg ahogy kéne nem ölel meg nem csókol meg csak a én bújok oda és emiatt már teljesen készen vagyok Nem hiszem hogy valaha belém szeretne. nagyon szeret velem lenni de nem szerelmes belém.
van értelme együtt maradni ?
nem tinik vagyunk már ( 30.év)
Szerintem nem fontos annyira a szerelem, főleg, hogy nem éppen egy őszinte érzés, sokkal inkább hormonok játéka. Az többet számít, hogy valóban szeret. :)
---
l = 16 cm
d = 4,5 cm
"nem úgy áll hozzám érzelmileg ahogy kéne nem ölel meg nem csókol meg csak a én bújok oda és emiatt már teljesen készen vagyok"
Mondjuk ez viszont gond... :/
---
l = 16 cm
d = 4,5 cm
Így nem. Javaslom hogy távolodj el tőle. Teljesen. Szakíts, ettől lehet hogy megváltozik. Nálunk Bejött!!
Ha meg nem érzi utána sem hogy esetleg ez szerelem, akkor lesz egy jó barátod.
köszönöm ezt a sok választ
Azt mondta lehet azért viselkedik így hogy nem ölelget és puszilgat mert nem szerelmes de ha én közeledek akkor azt persze viszonozza de magától nem...
vele nagyon jól elvagyok és ő is velem
csak nincs szerelem a részéről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!