Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mit tegyek?! Túl tökéletes a kapcsolatunk.
Hát engem nem idegesítene. Mert egyszer mondtam neki mondjon 5 közöset bennünk és egyet sem tudott! Nagy, nulla! Semmit nem tudott mondani, de én sem! Ennek ellenére 3 éve vagyunk majdnem együtt. De mindig megy az oltás, mi nem unatkozunk, heti 1-2szer összeveszünk a biztonság kedvéért nehogy túl unalmas legyen.
Csak néha kicsit elszáll az a baj vele az oltogatásával, alázós szintre. De vissza fogom alázni az biztos.
Én már lassan második éve élek együtt a párommal, és a kapcsolatunk pontosan olyan, amilyet leírtál (meg amit az utolsó válaszoló írt, hogy ő nem akar :D ), és szerintem kívánni sem lehet jobbat. Kicsit nekem is ijesztő, de boldogok vagyunk, kiegyensúlyozottak, és ez fontos, az élet viharában kell egy szilárd, biztos pont, és a legjobb az, ha ez tényleg a másik feled.
Mondjuk, ez hangozhat unalmasnak kívülálló szemmel, de azért elég hasznos dolog, ha pontosan ugyanazokat a dolgokat szeretitek és megközelítőleg ugyanakkor jut eszetekbe meg kb ugyanakkor támad kedvetek azt csinálni. Én elég pörgős személyiség vagyok, mindig csinálni akarok valamit, szerencsére a páromnak sem az az életcélja, hogy a tévé előtt tespedjen nap nap után. Őszintén nem értem, miért azonosítják sokan a tökéletes kapcsolatot az unalmas kapcsolattal. Egy kapcsolat nem attól lesz izgalmas és eseménydús, hogy naponta, hetente kitépjük egymás haját. Sőt, mivel veszekedésre nem pazarolunk időt gyakorlatilag sosem, ezért eleve adott a jó hangulat, békés közeg és az idő/lehetőség hasznos, izgalmas élmények szerzésére. És a szex sem lagymatag, tekintve, hogy ez egy tökéletes kapcsolat, tehát nem kell felturbóznunk a tüzet egy vitával, hogy csak utána legyen igazán szenvedélyes, magától is eléggé falrengető a dolog :)
Kérdező: ne aggódj, örülj neki. Ne tegyél semmit, élvezd és reméld, hogy ez mindig így lesz. Én ezt teszem, és végtelenül boldog vagyok, sőt, egy igazán jó, támogató kapcsolat az élet más területeire is pozitívan kihat :) Szóval, csak hajrá :)
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat. Igazatok lehet tényleg élveznem kellene 😊
Nem unalmas a kapcsolatunk sokat nevetünk együtt és sok programot ős szervezünk. Megnyugodtam
Tök jó becsüld meg.
De ha nagyon aggodsz fél év nem olyan nagy idő még.lesz majd vita köztetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!