Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti féltékenyek lennétek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti féltékenyek lennétek? Vajon van okom? Hogy küzdjem le?

Figyelt kérdés

Párom még a kapcsolatunk elején mesélte, hogy anno kb. 4-5évvel ezelőtt össze akart jönni a haveri társaságábáól egy csajjal, nagyobn tetszettek egymásnak, de NEM volt köztük soha semmi. Sem egyéjszakás kaland, sem csók, semmi. Szóval beszéltek róla, hogy megpróbálják, de ennyiben is maradt.

Ugye meséltem,hogy közös a haveri társaságuk a csajjal.

Én ajmugy alapból féltékeny típus vagyok, pedig a párom sosem adott okot a kételkedésre. A csajra duplán féltékenykedek, pedig a párom már 2éve nem beszélt vele, plusz a csajnak van pasija és nem is találkozik a párommal,meg semmi.

Milliószor elmondta a párom, hogy SEMMI okom félni, mert engem szeret, hiába szép a nő ha a modora csapnivaló, plusz sosem csalna meg, és az régen volt...semmit nem akarna a nőtől, akkor sem ha az próbálkozna.

DE tegnap sétáltunk a párommal, és autót akarok venni.

Erre párom mutat nekem egy autómárkát, ln meg azonnal mondtam neki, hogy "Ja persze, a havercsajodnak (akiről fent irtam) is ilyene van"

Ilyetszól "Igen, női autó, neki is ilyenje van"

Erre azonnal balhézni kezdtem,hogy még a kocsiról is a csaj jut eszébe, biztos mindig rá gondol stb.

Erre azt felelte hogy "igen, most ő jutott eszembe, ha OPELT LÁTOK, AKKOR PEDIG tE ÉS ANYUD MERT NEKTEK VAN oPELETEK....ha meg toyotát,akkor az egyik haverom"

Ezen megsértődtem és megint kijött a féltékenységem.

Azon kattogok azóta, hogy vajon folyton a nőre gondol-e stb.

Amugy 10hónapja vagyunk együtt, együtt is lakunk.

Párom 29, a Nő26, én pedig 22vagyok.

2015. jún. 29. 10:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, az a meglátásom, hogy borzasztó önbizalomhiányban szenvedsz.. ilyen fokú féltékenység már betegség.. próbáld visszafogni magad, mert teljesen tönkre vágod a kapcsolatodat és menekülésre kényszeríted a párod.. senki nem tudná hosszú távon elviselni a folyamatos balhékat.. talán még nem késő változtatnod, sok sikert!
2015. jún. 29. 12:18
 12/14 anonim ***** válasza:

Már minden formában elmondta a párod neked, hogy nincs okod féltékenykedni. Ennyi miért nem elég?

Ha ezt a féltékenykedést és az ezekhez kapcsolódó vitákat sokat folytatod és generálod, akkor akarva-akaratlan más lány karjaiba fogod lökni a párodat. És ez csakis a Te hibád lesz.

2015. jún. 29. 12:45
 13/14 Mi közöd Tőle ***** válasza:

Érdekes ez a sztori. Kissé betegesen féltékeny vagy. Előbb utóbb ez önbeteljesítő jóslatként be fog igazolódni és tényleg összejönnek, ha ennyit gondolsz rá.

A hiba a te készülékedben vagy. Javaslom pozitív irodalom olvasását. Andrew Matthews könyvek tökéletesek!

2015. jún. 29. 13:16
 14/14 anonim ***** válasza:
Őszintén megmondom, hogy szerintem úgy el fogod cseszni ezt a kapcsolatot, ahogy van. Gondolj bele, ki maradna egy ilyen beteges emberrel, mint amilyen te vagy? Épeszű ember biztos, hogy nem. Ha ezt így folytatod akkor meg fogja unni és ki fog dobni, barátkozz a gondolattal.
2015. jún. 29. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!