Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi pénzt költötök a csajotokra havonta?
Én az a fajta vagyok aki nem hagyja hogy a lány fizessen, hanem ha pl mozi vagy vacsi azt mindig én állom de van amikor épp nincs lovém, amit meg szégyenlek bevallani, bár tudom hogy nem azért van velem mert ''költök rá'' hanem mert tényleg bejövök neki.
19/F
Hát bocs, de nekem a képemről lesülne a bőr, ha mindig a pasim fizetne... nálunk az van, hogy hol én hívom meg valamire, hol ő.. ez így normális. vmelyikünk néha hol többet fizet, hol kevesebbet.. de a lényeg, hogy kb. egálban vagyunk, nagyon rosszul érezném magam, ha akár az én akár az ő részéről jelentősen többet fizetne valaki... ja és még valami: a kis barátnőd lehúz téged öcsém, de keményen.
24 L
utolsónál a pont,rég nincs az hogy akkor pasi fizessen mindent
egyenjoguság akkor minek van?
ok,beülünk valahova,akkor fizessen párom(látszat mégis meglegyen),de mást meg én fizetek
bár egy ideje kérdezés nélkül fizetük a másik pénzéből,mert nálam kártya nincs sose,páromnál meg kp nincs,igy ő fizeti a bevásárlásomat,én meg fizetek neki belépőt,telefont,akármit
3 éve együttvagyunk (nem lakunk együtt),már nem igazán nézem,hogy most melyikönk "lóg" a másiknak pártizezerrel...
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!