Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha rossz egy kapcsolat, miért mindig a nőnek javasolják, hogy figyeljen jobban a külsejére, és hódítsa vissza a párját?
Mert a nők jobban tudnak ilyenekre figyelni..
Meg mert sok női magazint is férfiak írnak akiknek magas elvárásaik vannak - a nőkkel szemben..
Hát, Kedves Utolsó Válaszoló!! Vicces, de éppen ezt a könyvet olvasom :))) Ezt hívják telepátiának ??? :)) Viszont mindenhol azt hallani, olvasni, hogy ha a nő jobban nézne ki, akkor a férje nem járna máshová...
Csernus azért jól "beolvas" mindkét félnek, de ő is inkább a nőknek, én úgy érzem. A női kövérség eléggé ki van hangsúlyozva benne. Rám is elég nagy hatással van a könyv, már majdnem befejeztem!
Köszi, pussz!
(előző válaszoló)
:)) Amúgy én nem olvastam, csak beleolvastam az 1. néhány oldalba és ez megfogott. És tényleg ő is a nők ellen ír vagy mi? Hát ez érdekes, nem hiszem h elolvasom, nem akarom felhúzni magamXD Ennyi erővel a nő is félremehet simán, ha a társa nem igazán ad magára? Mert ha ők is akkor mi is:P A nőké 1.sorban az érzelem, ezen nincs mit vitatni, de attól még ha egy pasi félremegy azért, mert ő férfi és nem érzelmes típus húzzon ela francba nekem ez a véleményem. És persze fordítva is igaz de most ez volt a kérdés...
(megint én:)))
Ja és még annyit hozzátennék, hogy igen, az ápoltság meg ha odafigyel magára a nő, az alap. DE Haegy férfi félremegy egy szép vagy jól kinéző csaj miatt, akkor sztem 1.sorban nem azért, mert jól néz ki, hanem mert az új, és érdekesnek találja. Szóval simán megtenné a szerető szerepében lévő lánnyal is ennyi erővel:P Szóval nem a tökéletes szépségre kéne törekedni a nőknek, hanem néha egy kis megújulásra, az még jól is esik. És ha vki ezek után is megcsalja a párját, nem érdemel meg semmiféle erőfeszítést se.
Csernus nem a nők ellen ír, csak inkább többet ír a nőkről, mint a férfiakról. Mert a könyv is "általában" a nőkről szól. Semmi rosszat nem ír, csak őszinte. Azért érdemes elolvasni.
Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!