Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha 30-éves koromig se találom meg az igazit? Akkor hiába vártam eddig? Csak úgy érdemes együtt lenni valakivel ha (szeretjük)
#10, lehet hogy a Kérdező nem így értette, de ha hisz Benne, nagy valószínűséggel ezzel fog találkozni, mint oly sokan mások is most a Földön :)
Engem is ledöbbent, ami történik. Soha senki nem tanított minket sem szeretni, sem arra, hogy hogy kapcsolódjunk a LélekPárunkkal, de még a spirituális érdeklődés miatt is sokszor lenézik vagy kinevetik az embert. Aztán amikor valaki (akár egy szkeptikus) szembetalálja magát Vele (vagy tulajdonképpen Önmagával), akkor kezdődik a pánik, hogy akkor most merre tovább :)
Várj tovább, majd lehet valami poénos dolgot írni a sírkövedre.
Most őszintén, SEMMI párkapcsolati tapasztalatod sincs és, ha urambocsáss meg is találnád az "igazit" ami nincs mert az aktuális párunkat mindig az igazinak hisszük, akkor is valószínű, hogy 2-3 évig jutnátok kb.
"Természetesen szűz vagyok,más külömben nem lett volna értelme eddig tisztának maradnom"
A szüzességet összekeverni a tisztasággal szerintem beteges. De a lényeg, hogy sokkal könnyebb lenne megtalálnod az igazit, ha legalább próbálkoznál. Amibe beleértendő a szex is. Egy párkapcsolat szeretet és szex együtt. Külön-külön nem párkapcsolat, hanem barátság vagy alkalmi szexkapcsolat. Mivel pedig neked párkapcsolatod sose volt, így tapasztalatod sincs, így akkor sem fogod felismerni az igazit, pontosabban a szuperjó kapcsolatot, ha ott van az orrod előtt. 30 évesen ideje van most már elkezdened rendes felnőtt párkapcsolatokat megélni (igen többet!), mert jópár év legalább nagyjából megtanulni, hogyan működnek ezek. Ha elég intelligens vagy, még behozhatod a lemaradásod, de nagyon kell dolgoznod, mert piszok nagy késésben vagy. 43f
"nincs értelme szerelem nélkül,ha nem voltam soha szerelmes egy férfiba se,akkor nincs értelme egy kapcsolatnak ,"
- én teljesen értem, igazad is van. Volt már olyan, hogy két fruska leszólított, hogy vegyem már el a szüzességüket, mert szombaton buli lesz, és nem akarnak úgy menni....
Ugyan már, vannak felnőtt emberek, akik hisznek ebben "az igazi" mítoszban?!
Hétmilliárd ember él a földön, közülük kb. egymillió tökéletesen boldoggá tehetne. Kezdj válogatni!
Honnan tudhatnád, milyen partner mellett lesz örömteli az élet, ha azt sem tudod, milyen problémákon kell majd felülkerekedni, mi az, amiben nem tudsz alkudni?
Fel kell majd adnod szokásaidat, le kell mondani ételekről, alvásról, néha hónapokig rossz lesz (munkahelyi stressz, gyász, depresszió...), de át kell vészelni és segíteni kell, még ha fárasztó is. Minden kapcsolat küzdelmes is, és csak akkor éri meg, ha több jót kapsz belőle, mint amennyi nyűg van vele. Honnan tudnád, milyen értékekért cserébe vállalod ezt be, ha nem tudod, mit várhatsz egy valódi kapcsolatban?
Én azt ajánlom, társkeresőzz, randizz néhány emberrel, próbálkozz néhány hetes dolgokkal, és olyasvalakivel, akivel kevés a súrlódás, próbálj több éjszakát tölteni egy héten, hogy kipróbáld, milyen lehet az együttélés.
Én 7 évnyi "próbálkozás" után vagyok most azzal, akivel gyerekeket akarunk, sokmindent megéltem, és mostmár tudom, hogy attól, hogy nem hibátlan, és nem lehengerlően szexi, nagyon jó páros vagyunk és szeretünk együtt élni. Ennyi kell, nem több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!