Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyugtassatok meg férfiak, hogy ez szerintetek is gáz?
Végre valaki! 19# értek egyet!
Ok elsült, ok kétszer is elsült, két különböző randin. De miért nem nyújtott némi ellenszolgáltatást? Most komolyan? És szegény pasi? A pasi kapott két ingyen szopást, dolgoznia se kellett semmit, de nem volt benne, annyi, ha már eldurrant, hogy ő is orgazmust okozzon? Mekkora önző már?
Szerintem próbáljatok elvonatkoztatni, hogy kicsit bunkó stílusban írt a kérdező (hogy jutott eszedbe a kiröhögés, mint reagálás komolyan???).
Ha egy csak kinyalatja magát kétszer, de cserébe nem ad semmit, az úgy akkor mindenkinek jól esne?
Erről nem beszélgetni kell, hanem egy egyértelmű, hogy nem hagyunk se pasit, se csajt felhúzva, hanem kézzel lábbal megpróbáljuk kielégíteni, ha ő megtette velünk ugyanezt, és már a p.csünk nem működik.
"lesz...sz egy vadidegen pasit"
Nem az anyád vagyok... A pasi nem vadidegen, mint említettem pár hétig ismerkedtünk, ha pontosan tudni szeretnéd, kb 2 hónapig. Ezalatt rengeteget kommunikáltunk, főleg arról, mik az elvárásaink! Tehát Őt is meghallgattam... Nem vagyok önző. De különben már ti írtok provokáló kommenteket, és undorítóan kiforgatjátok az egészet! A többieknek akik normálsi stílusban válaszoltak, és legalább tudták értelmezni a kérdést, köszönöm a hozzászólásokat!
"hogy jutott eszedbe a kiröhögés, mint reagálás komolyan??"
Kínomban. Mert tetszik a pasi, de már az elején is elmondtam, hogy nekem fontos a szex. Nem kell kiforgatni ismét, nem szexkapcsolatot kerestem! Ha azt keresnék,most nem itt rinyálnék, hanem már d*gna más. De nem értem a pasit, isősebb és tapasztaltabb nálam, mégis xarba hagyott annak ellnére, hogy közöltem, a minőségi szexet részesítem előnyben. Kétszer(!!) nem adott semmit...Én mind kétszer kielégítettem. Ha ezek után én vagyok a bunkó, mert röhögnék, akkor sajna azt kell mondjam, elég sok itt a prosti, akik ezt több tíz alkalomig türelmesen (ahogy írtátok) végigcsináljátok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!