Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nyugtassatok meg férfiak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nyugtassatok meg férfiak, hogy ez szerintetek is gáz?

Figyelt kérdés
Szóval van egy srác, harminc éves.Pár hétig ismerkedtünk, beszélgettünk, blabla... Elhívott a lakására filmezni, és szexre került a sor. Még behatolás se történt, csak orál, és elment, de ez is kb 1 perc alatt sikerült neki. Szánta bánta, jól van, ez van... Majd találkoztunk mégegyszer, erre még rövidebb idő alatt elment (szintén még csak orál). Mivel eléggé szexfüggő vagyok, ez nekem lóxar, így nem vettem nagyon ezekután róla tudomást, de a minap kérdezi, hogy miért tüntem el, mert ő komolyan gondolná a kapcsolatot, és randizzunk még!! Most ez hülye, és tényleg el kéne neki magyaráznom, hogy mi a gondom? Vagy... egyszerűen röhögjem ki? Mégis mit akar az ilyen, mire számít?
2015. jún. 25. 14:39
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
76%

Eléggé érzéketlen tuskó vagy már nem azért, bocsi!

De a leírásból is látszik, hogy te nem egy kapcsolatot, hanem egy szexkapcsolatot keresel és mivel ezt neked az a srác nem adta meg, ezért te leléptél minden szó nélkül.

Ha lett volna benned annyi gerincség, akkor lelépés helyett inkább elmondtad volna neki, hogy bocs, ez így nem működik, többre vágyom és kész.

De te még türelmes se vagy.

Ismered a férfiakat? Az összes létező férfival volt már dolgod? Ha nem, akkor ne általánosíts és ne légy nagyképű!

Egyébként meg ellent mondasz magadnak! Mégsem ismered a férfiakat, mivel nem tudod ezt a helyzetet helyén kezelni, nem vagy türelmes ahhoz a sráchoz és inkább menekülsz előle!

2015. jún. 25. 15:06
 12/35 anonim ***** válasza:
91%
Egyébként ő kényeztetett téged orálisan, ő foglalkozott a te orgazmusoddal, vagy csak addig érdekelte, amíg ő elment?
2015. jún. 25. 15:08
 13/35 anonim ***** válasza:
39%
Ilyenkor csatolj ra egy frlcsatolhato mupeniszt es Azzal folytassa! Attol megnyugszik es te is kielegulsz! Ilyen kis balesetek elofordulhatnak. Ha jo a kapCsolat, ne okozzon gondot az ilyesmi. VeDd lazan. Biztos izgult. N
2015. jún. 25. 15:22
 14/35 A kérdező kommentje:
Dehogy foglalkozott. De szerintem azt sem igazán tudja, hogy mitől megy el a nő. Nem is érdekelte utána, hogy velem mi lesz. Lehet támadni, hogy érzéketlen tuskó vagyok, de nekem igenis sokat jelent egy kapcsolatban a szex. Ha ez nem működik, akkor számomra rendelkezhet valaki több ezer jó tulajdonsággal is, engem nem vett meg. Szerintem ez még nem jelenti azt, hogy szexkapcsolatot keresek, de úgy létszik egyeseknek így jön le, ha már valakinek fontos az életében a minőségi szex! Na az ilyenek vannak tele frusztrációval, és pár év múlva minden kihal a kapcsolatból, és csalják egymást össze vissza.
2015. jún. 25. 15:23
 15/35 anonim ***** válasza:
41%
Szerintem csak egy provokatív troll vagy mert ilyen "paraszt" nő nemigen létezhet.
2015. jún. 25. 15:31
 16/35 anonim ***** válasza:
67%

Az ilyen gondolkodású nők miatt szégyellem, hogy a női nemhez tartozom... :(

Mindenesetre felhívnám az alkalmi szexre hajtó férfiak figyelmét, hogy tessék: ilyen nőket lehet kifogni! Aki CSAK dugni akar, az elvárásokat támaszt. Magasakat. Ott nincs lehetőség hibázni, könyörtelenül dobva lesztek egy aprócska hiba után is. Ha nektek ez tetszik, és 100%-ig biztosak vagytok abban, hogy a szexuális teljesítőképességetek megkérdőjelezhetetlenül, minden körülmények között működik, még úgy is, hogy közben a nőből süt az elvárás, akkor hajrá!

De aki egy kicsit is bizonytalan, az keressen inkább olyan partnert, aki nem egy élő vibrátort lát egy férfiban, hanem olyan partnert, akiért érdemes türelmesnek lenni, akivel közösen lehet csiszolódni, és a szexualitásnak olyan szintjeit lehet közösen elérni, amiről a kedves kérdező még csak nem is álmodhat...

2015. jún. 25. 15:37
 17/35 anonim ***** válasza:
100%
# 15: lehet, hogy troll kérdés, de attól még léteznek ilyen nők.
2015. jún. 25. 15:37
 18/35 Költőnő? ***** válasza:
24%
itt jelenleg te vagy az egyetlen frusztrált ember. Nem mi vagdalkozunk, hanem Te. Érzéketlen vagy, zéró aq-val. De jön még kutyára kamion.
2015. jún. 25. 15:44
 19/35 anonim ***** válasza:
94%
Jó, akkor kövezzetek meg, de én nem nagyon értem, hogy miért a pasit véditek. A kérdező elment randizni egy férfival és míg ő mindent megtett a kielégüléséért, a pasi magasról leszarta ezt (kérdező írta, hogy nem volt kölcsönös az orál) és második alkalommal is ez történt. A legrosszabb az egészben, hogy a pasiban valószínűleg nem is tudatosult, hogy ez így nem igazságos. Neki teljesen természetes, hogy felizgat egy nőt, és kielégítetlenül hagy. Nem tudom, mit szólnátok ahhoz, ha kinyaltok valakit, erre felöltözik és elköszön, ti meg ott állnátok álló faccal.
2015. jún. 25. 15:52
 20/35 anonim ***** válasza:
91%
Utolsó vagyok, azzal semmi baj nincs, hogy idegességében elment hamar, de a kérdezőt igazán megujjazhatta, kinyalhatta volna, nem csak önző módon magával törődik.
2015. jún. 25. 15:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!