Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan akadtam ki? Reggel rajtakaptam a barátom hogy livejasmint nézeget (élő sex oldal) és épp készül kivrni a bréét!
Figyelt kérdés
Totál levert a víz, met úgy éreztem, hogy ezzel megalázott. A másik szobában aludtam, csak szólnia kellett volna, hogy szexelni akar. De ő inkább átment a másik szobába csorgatni a nyálát. Úgy gondolom minden rendben van közöttünk, a nemi életünk is nagyon jó, (úgy gondolom jó nő vagyok) Igaz nem mindig tudunk 1ütt lenni, mert picit messzebb lakok,ezért megértem ha sex oldalakat nézeget. Akkor ha em vagyok vele. Na de most ott voltam nála!!! Ezért is akadtam ki. Kérdeztem tőle, hgy nem vagyok elég jó, vagy rám? A válasz:Ne kérdezzek hülyeségeket! Annyira rosszúl érzem magam.Nem találom a választ...2010. márc. 2. 10:27
11/11 anonim válasza:
Dehogy vagy Te kevés, aranyom! Ahogy egy előző hozzászóló már leírta, mi néha "csak úgy" elővesszük és - alpárian mondva - kirázzuk. Nincs ezzel semmi baj, és veled sem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!