Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Baj ha felizgulok az oszttársa...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj ha felizgulok az oszttársam seggére?

Figyelt kérdés

van barátom, nagyon jol megvagyunk. kezdem szeretni is (: (L) és szeretem a seggét is.

de van 1 osztálytársam /fiú/ akinek uuuugy felizgulok a seggére.. sincs semmi segge de fogásra ahahahahhahhhhhhh szall jajjj és úgy felizgulok tőle. ugy imádom a seggét!!!!!!!!!

és néha tök lelkifurkám van tőle.... mert barátom seggére nem izgulok fel... de oszttársaméra *-*

szal... ez nagy baj sztetek?? barátomnak elmondjam?

16/L

2010. márc. 1. 17:34
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Kis huncut! Honnan tudod, hogy milyen a tapintása??? ;)

Sztem nem baj, csak ne csald a párod emiatt!

2010. márc. 1. 17:36
 2/14 anonim ***** válasza:
mi lenne ha bevennél egy ciánkapszulát?! azt hiszem a te problémádat más nem oldhatja meg
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a "cuki" stilcsid jobban zavarja a barátodat...
 4/14 A kérdező kommentje:

onnan h mindennap meg van neki fogva. imádom a seggét.!!!!

de a barátom tuti nem tudnám megcsalni vele. meg senkivel sem.

2010. márc. 1. 17:38
 5/14 anonim válasza:
45%
szerintem most azonnal mondd el a barátodnak, a "lelkifurkád" is elmúlik és remélem a barátod is rájön hogy a csaja gyépés.
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Szentszűzmáriaatyaúristen... üdvözlöm a nyelvtanárod.
 7/14 A kérdező kommentje:
köszke...
2010. márc. 1. 17:40
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
olyan sátáni kacajt adtam ki magamból hogy a tesóm tengerimalaca elkezdett röfögni.:D Hát te eléggé dili vagy szó szerint. gondolj bele a pasid fogdosná egy lány oszitársa seggét naponta és arra állna neki fel stb stb . üdv az adok kapok világban! úgy tiszta ha elmondod. lehet ő is elmondja hogy puszilgatniszokta az erika melleit vagy szopogatja a tejszínhabot a géza ujjáról(már ha látens b*zi persze ez fikció).
2010. márc. 1. 17:51
 9/14 anonim ***** válasza:
Amúgy te nem Fruzsi vagy?
2010. márc. 1. 17:52
 10/14 anonim ***** válasza:
utolsó: jogos(Y)xĐĐ *éljenek a tengerimalacok*.*
2010. márc. 1. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!