Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy papucs nő lettem! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Párom nagyon befolyásol. Neki mindent szabad nekem meg semmit. Mindig hallgatok rá, mert szeretem....
Hogy szerezzem vissza a nőiességemet, hogy ne legyek egy bólogató kiskutya?
2015. jún. 20. 10:55
11/13 anonim válasza:
Ahogy előttem írták, lépj ki minél előbb ebből a kapcsolatból, mert rombolja az önbecsülésed és az önbizalmad.
Minél később teszed, annál nehezebb lesz és annál mélyebb lelki sebeket fog okozni.
12/13 omba válasza:
"Hogy szerezzem vissza a nőiességemet" - szerintem a saját életedet próbáld visszaszerezni, de nem nagyon fogja engedni, neki ez így jó.
13/13 Gábor_79 válasza:
Ha félrelépnél, az növelné az önbecsülésed, persze jellem kérdése. A srác meg igencsak kapkodná a fejét, hogy vajon mit csinált rosszul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!