Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha tetszik egy másik férfi, annak ellenére, hogy van párom?
Boldog párkapcsolatban élek 2 éve a párommal, minden rendben van vele a szexuális életünkkel sincs semmi baj, az egész ott kezdödött amikor a párommal elmentünk egy lakásavatóra a munkatársához, kb 2 hete, nagyon kedvesen viszonyult hozzám megismerkedtünk, ami viszont meglepő, hogy facebookon is elkezdtünk beszélni. Nagyon gyakran találkozok vele mert segit nekünk felujitani a házat.. most ebbe nem megyek, a lényeg, hogy folyton közeledik felém főleg ha ketten vagyunk 2* volt, hogy majdnem megcsokolt de eddig nemhagytam, nagyon nagy vágy van bennem de tudom, hogy nem lehet akár mennyire is kivánom. Ilyet még nem éreztem. A párom nem szeretném elhagyni se megcsalni mert rosszul is járhatok, ill nagyon megbántanám. Holnap a párom üzleti utra megy, a barátja meg aztmondta átjön mondtam, hogy ne de ide fog jönni. És ha nemtudok uralkodnk magamon kitudja mi lesz a vége. Értelmes válaszokat várok, és elnézést ha hosszura vettem a dolgot. Volt valakivel hasolo? Kérlek titeket adjatok tanácsot.
26/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!