Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy felejthetném el végre?
Figyelt kérdés
már lassan 4hónapja,h szakitottunk a barátommal!Január közepén kibékültem pár napra!És mikor kibékültünk azt mondta,h szeret és h eddig is szeretet!másnap mikor oda került a sor,h szex akkor megkérdeztem tőle,h csak erre kellek?és akkor ő hozzámvágta,h igen!de mikor elbúcsúztunk akk megint csók rá kétnapra találkoztunk és akk magától megint megcsókolt!kb egy hónapja összejöhetett egy csajjal akivel az idő alatt találkozgatott mikor mi szakitottunk meg előttem ismerte meg!mikor mi kibékültünk azt mondta,h nagyon elege van a csajból!ma találkoztunk intett,de olyan fura volt!mikor meglátta,h jövök vele szemben úgy nézett mint aki soha nem látott!mióta szakitottunk volt már 1kapcsolataom de nem tudtam felejteni!arra vágytam h az exemmel legyek és h ő csókoljon!Szerintetek vmit csináljak?Őszintén nem akarom elfelejtetni!minden vágyam h újra együtt legyünk!!ÉS annó tényleg csak azért békült ki velem?vagy miért jöhetett össze a másik csajjal?2010. márc. 1. 13:48
11/14 A kérdező kommentje:
Nem beszéltünk majdnem 3hétig majd ő irt rám elsőnek msn-en!most 7végén meg buliztam és hát egy kicsit többet ittam és fel akartam hivni,de aludt és enm vette fel!másnap mikor ráért egyből visszahivott!hétfőn összefutottunk az utcán én enm akartam odanézni mert tudtam,h felkavar,de bnőm mondta h mióta meglátta,h ott jövök egyfolytába nézett,mint "borjú az újkapura..."utána odanéztem és intet ennyi volt az egész...!
2010. márc. 3. 15:31
12/14 anonim válasza:
Én 2 hónap után szakítottam a barátommal, szóval nem volt valami nagy szerelem, de ahogy találkoztunk, azonnal "egymásba szerettünk". Utána ő is, én is, rájöttünk, hogy ez így nem megy, mindketten huszonévesek vagyunk, még szeretnénk élni, bulizni, csajozni, pasizni. Oké, vége. Ezután minden hétvégén mikor egy helyen buliztunk, láttam, hogy ismerkedik, nem is zavart, én is ismerkedtem, de mindig én kötöttem ki nála, volt, hogy hazavittem, annyira készen volt. Egyik hétvégén rákérdeztem, hogy biztos nem hiányzok-e neki, meg egy normális kapcsolat, azt mondta, hogy nem, élni szeretne. Elfogadtam. Rá 3 napra felhívott, hogy igyunk megy egy sört, beszélgessünk, mondom miért is ne (közbe nekem hetek óta lett egy barátom, mert én nem vagyok híve az egyéjszakás kavarásoknak). Hát elmesélte a drága, hogy hitelét vesztette minden amit mondott, és hiányzok neki. Enyhén kinevettem a drágát. Rájöttem, hogy nem szerettem soha. Ez van. Szóval, szerintem... Ha te szereted a srácot, és vissza akarod kapni, akkor NE keresd. Ha hiányzol neki, fel fog hívni, vagy smst írni. Ha nem keres, akkor kár érte vesződni. 21L
13/14 anonim válasza:
Várd meg h keres-e! Ha 1 hónap múlva sem ad hírt magáról akk tényleg cs szexre kellettél és akk úgy felejts el h arra gondolsz h nem érdemel meg téged...
Ha viszont keres és megint összejöttök próbáld húzni az időt szex előtt, nézd meg bírja-e vagy cs dugni akar.Ha nem bírja akk szakíts vele, de brutálisan, lehetőleg mások előtt felháborodva és alázd meg.Ebben az esetben lesz a legkönnyebb de remélem azért h nem egy pinahajhászt fogtál ki
20/F
14/14 A kérdező kommentje:
Mi 3hónapig voltunk együtt!Mi is ahogy találkoztunk egyből egymásba szerettünk és tényleg egy hatalmas szerelem volt!CSak elrontottam azzal,h féltéken voltam!De avjon szereti a mostani bnjét?mert csak annyit mond,h jól érzi magát vele!de köztudott,h a csajnak még 3hónapnál enm volt komolyabb kapcsolata!meg a srác is azt mondta,h elege van belőle még mielőtt összejöttek!meg előttem ismerkedett már vele,akkor emg azt mondta,h sötét a csaj belül és együtt nevettek rajta a barátaival!sztem enm szereti,csak azért van vele,h felejtsen!szerintetek?
2010. márc. 3. 16:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!