Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti mit éreztek ha szerelmesek vagytok 1 lányba?
Figyelt kérdés
2010. febr. 28. 20:58
3/10 A kérdező kommentje:
ikszdé
2010. febr. 28. 21:01
4/10 anonim válasza:
azt hogy szeretem :)
Ha csak a nevét meghallom "ég" a szívem :)
5/10 anonim válasza:
Én azt, hogy folyton hiányzik és elérhetetlen mert amit elérek abba soha nem leszek szerelmes.
6/10 anonim válasza:
Áhhh...:) Sok sok lány tetszett már, most is tök jóban vagyok egyel. Szóval, a kérdésre, hát az valami fantasztikus érzés. :) Amikor kívánod őt és érzed, hogy Te, a fiú vadászol rá! :D A legjobb dolog ebben a k.rva rövid életben... :) És amikor a karodba zárod őt és egymás szemébe néztek, áhhh isteni! 16F
7/10 anonim válasza:
A szerelem az egy megmagyarázhatatlan érzés!
Megfogalmazni nem lehet de körbeírni is nehéz!
Hiányzik a párod és ha nincs veled akkor csak rá tudsz gondolni és csak ő jár az eszedben meg ilyenek ha te voltál már szerelmes akkor tudod mit érez ilyenkor egy ember. Ilyenkor nemszámít hogy lóg-e valami a lábad között!
8/10 anonim válasza:
legtöbbször plátói nem tudom mér,nem tudok enni,inni,aludni!Fáááááj
9/10 anonim válasza:
a szerelem olyan definiálhatóan amorfizálódott periférikus komplexum,ahol a pszedoindividualisztikus egocentrumban kiváltja a "dejóbaszni" érzést
10/10 anonim válasza:
nem tom ....
-iszonyatosan híányzik
-csak rá tudok gondolni
-mindenkiben őt látom
-fáj ha nincs velem
-ha vele vagyok bizergek szinte felgyulladok a vágytól
- legszivesebben életem végéig a karomban ratanám...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!