Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, miért van az, hogy udvaroltok valakinek és már ott tart a dolog, hogy összejössz a lányal, de az utolsó pillanatban meggondoljátok magatokat?
Velem már többször előfordult. Érdekelnek a lányok, de általában csak addig, amíg van izgalom a dologban. Eddig a jelenlegi barátnőm az első, aki most is érdekel. Ha tudom, hogy járna velem a lány, akkor nem tűnik érdekesnek. Kivéve a jelenlegi ELSŐ esetet.
Ja, és a másik fele, hogy nem szeretem fölöslgesen elkötelezni magam. Barátnő mellett hogy csajozzak? Ez az első eset, hogy nem is akarok csajozni. Tudom, bennem van a hiba...
19/f
szerintem is az vagy
egyébként meg mért nem jár jobban az illető,hogy van egy gyönyörű csaja akivel dicsekedhet? és a szekszuális élete is meg lenne oldva nem kéne mindig keresni valakit:D
Szerintem ez a 3 válasz közül vmelyik:
1. Lehet van 1 másik csaj is a dologban
2. Csak hülyített
3. Csak dugni akart
Ha szép vagy és a szexuális életetek is meglenne akkor tuti van vmi amiért mégsem akarja.. szerintem ez a 3 közül vmelyik
Medvedisznó ember vagyok? Lehetséges. Biztos, hogy görénynek tartatok emiatt. Én azt mondom, hogy egy fokkal jobb vagyok. Sokan meghúzzák a lányokat és utána dobják. Én azért semmibe nem megyek bele mielőt el nem mondanám az igazat. Nem volt soha olyan, hogy valakit megdugjak, majd dobjam mert úgyis "megvolt".
tudom, hogy szeretné. Nekem ez elég. Mit akartok a mai lányoktól? Aki több hónap kapcsolat nélkül is lefeküdne velem, az nem is érdemel többet. már bocs lányok... de azért ne feküdjetek le valakivel azért mert jó a dumája...
A kérdező kommentje:
én nem szúrtam el semmit. nagyon kis helyes kedves aranyos lány vagyok,és szép is
Biztos rájött,hogy neki mégsem ilyen szerény lány kell!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!