Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Összejönnétek valakivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek valakivel szerelem nélkül?

Figyelt kérdés
Van egy sárc, íróra odavan értem. De nekem csak barát zónába tartozik. NEm érzek többet iránta,csak barátságot,és néha testi vágyat, de amúgy egyáltalán nem vagyok szerelmes. Délutánonként, suliban együtt vagyunk, akkorjó vele , meg midnen, meg amikor elmentünk bulizni az isjó volt, de amikor már nagyon simulósan táncolt, meg le akart sárolni akkor eltoltam magamtól. De...nála jobbat nem is találhatnék, mert nagyon rendes, meg jófej, meg minden szempontból jó..csak...még..nem is tetszik ahogy kinéz..a belsője jobban megfog...annyira..necces..
2010. febr. 28. 17:28
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

ja 18:10es vagyok

nekem mindenki azt tanácsolta h egy próbát megér, mivel nem veszhetek sokat. a barátságát nem tudom megtartani igyse úgyse ugyh vagy elveszítem őt most vagy pedig megpróbálom vele a dolgot. ha bejön lesz egy nagyon jó kapcsolatom és nagyon jó barátom is lesz egyben nem csak a párom, ha nem jön be akkor sincs semmi gond a barátságát minden esetben elvesztettem volna de legalább megpróbáltuk. amugy meg számtalan olyat hallottam már h egy kis idő elteltével beleszeretett vki a másik félbe :)

de mindenképp mond neki h nem tudsz ígérni semmit, de próbáljátok meg ! remélem tudtam segíteni :)

2010. febr. 28. 18:14
 12/20 anonim ***** válasza:
Ha tudja, mibe megy bele, tényleg hadd döntsön ő.
2010. febr. 28. 18:19
 13/20 A kérdező kommentje:

Persze tudtál (: köszi. Csak , ha meg is mondom neki, amit már párszor megtettem. és ő azt mondta h szerelem nélkül simán bele menne egy kapcsolatba(de jó h ezt mondja hisz fülig szerelmes ) csak..annyira roszul érezném magam..mikor rövidebb, hosszabb idő után azt mondanám neki h bocsi de mégsem..és ha meg belegodnolok abba hogy majd valaki más kell neki, akkor meg tisztára odavagyok..

ajj..de nagyon utálom hogy ennyire bonyolult az élet.

2010. febr. 28. 18:30
 14/20 anonim ***** válasza:

Nem. Egyszer voltam már úgy h egy srác akart velem járni, teljesen belém volt zúgva de én nem éreztem semmit iránta (még barátságot sem és nem is tetszett) és igent mondtam...hát az volt életem legrosszabb 2 hete :S

akkor megfogadtam h ha nem fog meg vmi egy fiúban akkor nem jövök vele össze.

szóval neked sem ajánlom :S

2010. febr. 28. 18:32
 15/20 anonim ***** válasza:
Ne döntsd el más helyett, hogy mi a jó neki.
2010. febr. 28. 18:34
 16/20 anonim ***** válasza:

sajnos egyszer megtettem, a fiúnak is rossz érzés volt után és nekem is.

Több ilyen hibát nem ejtek!

2010. febr. 28. 20:38
 17/20 anonim ***** válasza:
Velem is volt hasonló egyszer....nagyon jóban lettünk egymással,tényleg mindent meg tudtunk beszélni,de én nem néztem rá úgy...ő viszont rám igen...megmondtam neki,hogy csak a barátja akarok lenni,de ő egyfolytában nyomult,a végén már akkora mértékben,hogy meg kellett vele a kapcsolatot szakítanom...egyrészről bánom,mert a barátsága hiányzik,de olyan fokon ragaszkodott hozzám és akart engem,hogy azt már nem tudtam elviselni...
2010. febr. 28. 21:00
 18/20 A kérdező kommentje:
Ő is nagyon nagyon nagyon nyomul túlzottan és fárasztóan. De annál meg jobban bírom hogy tönkretegyem, vagy, hogy összetöröm a szívét..de így is úgy is az lesz, mert ha összejövök vele és nem lesz jó, vagy ha már eleve elutasítom akkor is:S NEm akarom megbántani mert tisztában vagyok vele hogy mennyire rossz az amikor szerelmes vagy valakibe és ő nem szeret viszont...
2010. febr. 28. 21:14
 19/20 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem jobb egy kudarc, mint meg sem próbálni és azon rágódni, mi lett volna, ha...Akkor legalább lezárhatjátok az egészet.
2010. márc. 1. 15:57
 20/20 anonim ***** válasza:
egyet értek az utolsóval. visszagondolni és feltenni magadnak azt a kérdést h mi lett volna ha... a legrosszabb. vágj bele és meglátod h milesz. sok sikert
2010. márc. 2. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!