Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a baj velem? 17 éves vagyok, gimibe járok, éltanuló, nem dohányzom, nem is iszok, nincsenek furcsa dilijeim, követem a divatot, nem vagyok kövér se, rendszeresen futok, mégsem volt még sosem kapcsolatom, amit mostanában egyre jobban hiányolok.
az egyik bnőm is ugyan ilyen csak ő eljár bulizni de sztem nála is ez a probléma h nem nagyon kezdeményez beszélgetést vagy nem tom:D
h ezek a válaszok nekem nem segítenének de sztem erre nem is lehet olyan hűű de jó választ adni
ja meg a bnőm nagyon válogatós:D:O mutatunk neki vkit képről vagy az utcán és háát neem mer ez meg az izéé
ezt nem tom mér csinálja
Keress egy helyes srácot és hívd randira!
Ennyi!
Az a legnagyobb baj, hogy ilyen lányokból... - Ezzel a hozzászólással teljesen egyetértek.
Arról is szó lehet az esetedben, hogy nem mernek nálad kezdeményezni a fiúk. Azt feltételezik, hogy úgysem érdekelhetnek, minek is próbálkozzanak. De arra figyelj, hogy ne állj össze akárkivel. Biztos lehetsz benne, hogy meg fogsz ismerkedni olyan fiúval, aki hozzád fogható! Az én mottóm az, hogy legyen a pasi mindenben legalább olyan, mint én! Sajnos kevesen felelnek meg a kritériumnak, pedig egyáltalán nem vagyok nagyképű.
írj privátba
én is úgy vagyok mint te nekem sem volt még senkim és úgy érzek mit te
17 F
Ha gondolod írj privátot!
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!