Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a baj velem? 17 éves vagyok, gimibe járok, éltanuló, nem dohányzom, nem is iszok, nincsenek furcsa dilijeim, követem a divatot, nem vagyok kövér se, rendszeresen futok, mégsem volt még sosem kapcsolatom, amit mostanában egyre jobban hiányolok.

Figyelt kérdés
Mit tegyek, hogy végre rám is felfigyeljen egy helyes srác?
2010. febr. 28. 16:50
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

az egyik bnőm is ugyan ilyen csak ő eljár bulizni de sztem nála is ez a probléma h nem nagyon kezdeményez beszélgetést vagy nem tom:D

h ezek a válaszok nekem nem segítenének de sztem erre nem is lehet olyan hűű de jó választ adni

ja meg a bnőm nagyon válogatós:D:O mutatunk neki vkit képről vagy az utcán és háát neem mer ez meg az izéé

ezt nem tom mér csinálja

2010. febr. 28. 17:41
 22/33 anonim ***** válasza:
17 éves lány voltam:D
2010. febr. 28. 17:42
 23/33 anonim ***** válasza:

Keress egy helyes srácot és hívd randira!

Ennyi!

2010. febr. 28. 17:53
 24/33 anonim ***** válasza:

Az a legnagyobb baj, hogy ilyen lányokból... - Ezzel a hozzászólással teljesen egyetértek.

Arról is szó lehet az esetedben, hogy nem mernek nálad kezdeményezni a fiúk. Azt feltételezik, hogy úgysem érdekelhetnek, minek is próbálkozzanak. De arra figyelj, hogy ne állj össze akárkivel. Biztos lehetsz benne, hogy meg fogsz ismerkedni olyan fiúval, aki hozzád fogható! Az én mottóm az, hogy legyen a pasi mindenben legalább olyan, mint én! Sajnos kevesen felelnek meg a kritériumnak, pedig egyáltalán nem vagyok nagyképű.

2010. febr. 28. 17:57
 25/33 anonim válasza:

írj privátba

én is úgy vagyok mint te nekem sem volt még senkim és úgy érzek mit te

17 F

2010. febr. 28. 18:05
 26/33 anonim ***** válasza:
Értékeld át a helyesről alkotott fogalmadat.
2010. febr. 28. 18:21
 27/33 anonim ***** válasza:

Ha gondolod írj privátot!

17/F

2010. febr. 28. 18:32
 28/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat. Nem fogom erőltetni, meg görcsölni sem akarok ezen, inkább türelmesen várok, csak ahogy múlik az idő, néha felvetődik bennem a gondolat, hogy velem van valami baj, csak nem veszem észre?.. van olyan barátnőm aki szinte 1 hétnél tovább nem is bír szingliként élni, inkább mindenféle netes társkeresőkön szerez magának új pasit. Na ez tőlem teljesen távol áll.
2010. febr. 28. 18:42
 29/33 anonim ***** válasza:
Idővel elkezdesz majd olyan körökben forgolódni, ahová értelmes emberek látnak. (Fősuli/egyetem/munkahely/egyéb.) Észre fognak venni, csak most divatpatkány szemetek vesznek körül. Kitartást!
2010. febr. 28. 19:30
 30/33 anonim ***** válasza:
Az egészből csak az nem igaz, hogy követed a divatot...
2010. márc. 1. 08:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!