Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megvert a barátom, szerintetek most mit csináljak?
Tegnap egy buliban voltunk a barátommal de ott volt az exem is és mikor kicsit külön táncoltunk a barátommal hirtelem megjelent a volt barátom és megcsókolt... Hiába probáltam eltolni magamtól nem tudtam, a barátom látta de ő úgy látta mintha élvezném... miután végre leszállt rólam a barátom odajött, kihúzott a táncparketről és mondván, hogy ideje menni elkezdtünk menni hazafele.Pár perc múlva amikor nem látott senkit hirtelen elkezdett ütni, rugni és azután elment. Nem tudom mi tévő legyek most :S
17/f
Ezaz ha nem akarod elveszíteni akkor tulajdonképpen most mi a kérdés?!!!:D
Mért mit hittél mit írunk, lány létedre te is menj neki?;)
Egyébként nekem is van 2 lány ismim akiknek van ilyen kigyúrt bikagádzsó pasijuk, és a hajánál fogva húzta a csávó a csajt a város kellő közepén stb. meg is verte jó párszor..
szerintem is szakítsd meg vele a kapcsolatot, és jelentsd fel..mert ha egyszer megvert akkor másodszor is megfog verni!
de egyébként nem is beszélt utána erről? bocsánat kérés vagy valami?( bár tudom h erre nem elég egy bocsánat kérés..)
ha nem akarod h agyonverjen legközelebb ha ránézel egy másik pasira akkor J-E-L-E-N-T-S-D F-E-L!!!!
Legyen már büszkeséged te lány! Egy ilyen pondró nőt nem érdemel. Találsz helyette milliószor jobbat!
Nekem is van egy bnőm, az élettársa folyton veri, múltkor az orrát törte be, és egyszerűen nem tudom rábeszélni hogy elköltözzön.
Ne találkozz vele többet, mert ha egyszer megütött, utána rendszeressé válik majd.
Aki veri a párját az nem érdemel kegyelmet! Főleg gerinctelenül titokban.
Ha van bátyád akkor veresd laposra ezt a férget!
Ja és az a minimum, hogy otthagyod!!!
Ne csinálj úgy mint a többi buta liba, hogy "De én szeretem", meg "Nem akarom elveszíteni!".
Legyen már benned büszkeség és tartás!!!!
De madár barátod van:)a volt pasidat kellet volna úgy megpakolnia hogy ne lehessen rá ismerni:D
dobd a gyereket mert rosszabb lesz...;)
Én fiú vagyok,de csatlakozom sok előttem szólóhoz,
Feljelentés az alap. 1 férfinak sincs joga,hogy megüssön egy hölgyet,megalázza. az ilyeneket azonnal le kell rázni, felejtsd el őt,ha nehéz is.
Én soha nem tennék ilyet a barátnőmmel,14hónapja vagyok vele. a feszültséget nem a nőn kell levezetni , ha kattant fejben a pasid akkor már nincs miről beszélni, agresszív akkor agresszív is marad.
20/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!