Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megvert a barátom, szerintetek most mit csináljak?
Tegnap egy buliban voltunk a barátommal de ott volt az exem is és mikor kicsit külön táncoltunk a barátommal hirtelem megjelent a volt barátom és megcsókolt... Hiába probáltam eltolni magamtól nem tudtam, a barátom látta de ő úgy látta mintha élvezném... miután végre leszállt rólam a barátom odajött, kihúzott a táncparketről és mondván, hogy ideje menni elkezdtünk menni hazafele.Pár perc múlva amikor nem látott senkit hirtelen elkezdett ütni, rugni és azután elment. Nem tudom mi tévő legyek most :S
17/f
Elírtad azt a 17f-et a végén? Vagy melegek vagytok?
Na mindegy egyébként. A helyedben szólnék az apámnak, hogy beszélgessen el vele... Senkinek nincs joga kezet emelni rád!!!
elirtam
17/l-t akartam
Ha ezek után nem akarod elveszíteni, akkor minek kérdezősködsz??
én hagynám a francba, velem ezt senki sem tehetné meg. mit vársz tőle? majd megjavul??... Anyám is várt apámra... 18 év alatt sem sikerült...
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!