Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A baratom nem torodik eleget...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A baratom nem torodik eleget velem. MAr mondtam neki, hogy nekem ez igy nem jo, de nem tesz semit. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Baratom nem torodik velem eleget. Legalabbis en ugy erzem. :-s Nagyon rossz, mert en nagyon szeretem ot, es egyfolytaban csak vele lennek, ot hivogatnam, neki irnak uzenetet. De neki abbol all az egesz, hogy max. egy uzenetet ir egy nap, es estefele talalkozunk egy-ket orara. Mikor hetvegen is lemegyunk a varosba tobb barattal, akkor is inkabb veluk beszlget, kepes hozzam sem szoln szinte, vagy ha igen akkor is 1-2x, nem tobbszor. Mikor mondtam neki, azt kerdezte, hogy mit akarok?hogy egesz vegig a s*ggemben csungjon??

Nagyon rosz.. nem birom. 10 honapja vagyunk egyutt. Gondoltam mar hogy szakitsak is ezert:| 17/l (a baratom 19 eves)

2010. febr. 28. 14:52
 1/7 anonim ***** válasza:

Szakíts vele, könyörgöm!

Ne hagyd, hogy bárki is kihasználjon, csak trófeaként tartson, vagy hogy legyen valaki, akit megdughat! Ne hagyd, hogy megalázzon! Ha szakítasz vele, semmi okod nem lesz bűntudatot érezni :) Milliószor jobb pasik várnak rád!

2010. febr. 28. 14:54
 2/7 A kérdező kommentje:
amugy meg minden nap talakozunk. vajon az jo lenne ha 1-2 napig nem talalkoznank? es hagynam mindig hogy ha akar o hivjon vagy irjon, es en ne keressem? nehez lenne kibirnam de megprobalnam.:| Szeretni szeret. sokszor bebizonyitotta, de nem tudom mi lehetne a baj.
2010. febr. 28. 14:54
 3/7 anonim ***** válasza:
Hello szakits vele én azt mondom nem érdemes az ilyenekkel foglalkozni. Az ilyen srácoknak csak arra kellenek a csajok h néha meg*asszák meg eldicsekedjenek vele. Küldd el a pi*ába és keress egy jo fejet. Sokan vagyunk :D 16/F
2010. febr. 28. 14:55
 4/7 anonim ***** válasza:
felesleges önmagad törni azon, hogy jobb legyen :/ neki kell valamit csinálni, én a helyedben dobnám :S
2010. febr. 28. 14:56
 5/7 anonim ***** válasza:

Miért vársz ezzel 10 hónapot? Egyértelmű, hogy hanyagol, de legalábbis nem az a hős szerelmes pasi. Vagyis azért szakítssál vele, mert megváltozni nem fog, te szenvedni fogsz, nem egyenlő az igényeket.

Lehet hogy csak arra tart, hogy elmondhassa hogy van egy barátnője!

Szakíts vele, mert nem éri így meg, hogy egyre inkább csalódott vagy. Fiatal vagy, találsz magadnak egy olyan fiút, aki szeret, és foglalkozik veled!

Remélem, nem húzod az időt, és elválnak útjaitok, Te is érzed, hogy ennek így semmi értelme!

26.L

2010. febr. 28. 14:57
 6/7 Szesze ***** válasza:
szerintem ne irj neki vard meg mig o ir
2010. febr. 28. 15:09
 7/7 anonim ***** válasza:
Nyújts neki valami olyasmit, ami miatt érdekes lehetsz számára, vagy rakd ki.Elég szar a helyzet ha 10 hónap után már így vagytok.
2010. febr. 28. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!