Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A baratom nem torodik eleget velem. MAr mondtam neki, hogy nekem ez igy nem jo, de nem tesz semit. Mit tegyek?
Baratom nem torodik velem eleget. Legalabbis en ugy erzem. :-s Nagyon rossz, mert en nagyon szeretem ot, es egyfolytaban csak vele lennek, ot hivogatnam, neki irnak uzenetet. De neki abbol all az egesz, hogy max. egy uzenetet ir egy nap, es estefele talalkozunk egy-ket orara. Mikor hetvegen is lemegyunk a varosba tobb barattal, akkor is inkabb veluk beszlget, kepes hozzam sem szoln szinte, vagy ha igen akkor is 1-2x, nem tobbszor. Mikor mondtam neki, azt kerdezte, hogy mit akarok?hogy egesz vegig a s*ggemben csungjon??
Nagyon rosz.. nem birom. 10 honapja vagyunk egyutt. Gondoltam mar hogy szakitsak is ezert:| 17/l (a baratom 19 eves)
Szakíts vele, könyörgöm!
Ne hagyd, hogy bárki is kihasználjon, csak trófeaként tartson, vagy hogy legyen valaki, akit megdughat! Ne hagyd, hogy megalázzon! Ha szakítasz vele, semmi okod nem lesz bűntudatot érezni :) Milliószor jobb pasik várnak rád!
Miért vársz ezzel 10 hónapot? Egyértelmű, hogy hanyagol, de legalábbis nem az a hős szerelmes pasi. Vagyis azért szakítssál vele, mert megváltozni nem fog, te szenvedni fogsz, nem egyenlő az igényeket.
Lehet hogy csak arra tart, hogy elmondhassa hogy van egy barátnője!
Szakíts vele, mert nem éri így meg, hogy egyre inkább csalódott vagy. Fiatal vagy, találsz magadnak egy olyan fiút, aki szeret, és foglalkozik veled!
Remélem, nem húzod az időt, és elválnak útjaitok, Te is érzed, hogy ennek így semmi értelme!
26.L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!