Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek így csóróként merjek szeretni egy gazdag lányt?
Most még talán szeret, de majd amikor megtapasztalja, hogy milyen az, amikor én nem tudok neki olyan dolgokat megadni, amihez eddig hozzászokott és amúgy is megérdemel, akkor nem tudom, hogy így fogja-e gondolni.
Én nagyon szeretném, ha komolyra fordulnának a dolgok köztünk, de ha arra kerül a sor, hogy bemutat otthon, fel kell vállalnia a barátai előtt, akkor nem tudom mennyire fog neki imponálni a még most talán vonzó énem.
Ahhoz nincs szükség pénzre, hogy őszintén szeressétek egymást. Szerintem ne anyagi szempontból nézd a dolgot, ha a lány is megmondta neked.
Egyrészt nem vagy csóringer, hamarosan diplomás leszel és simán kapsz állást. Onnantól azért könnyebb lesz anyagilag is. De addig is, inkább a magad módján udvarolj neki: találj ki romantikus programokat, légy vele kedves és viszonozd a szeretetét. Igaza van a lánynak, ezek az igazán fontos dolgok. És ezekhez nincs szükség pénzre.
Jó, eddig az ilyenkor szokásos kajli szöveget olvashattad, hogy majd a szerelem meg a bla bla bla.
Az a baj, hogy el fog jönni az az idő, amikor rájön, hogy apu vállalkozásából fizetett életszínvonal egy diplomásnak magas, havi nettó 250-300ból nem igazán lehet finanszírozni.
Akkor majd hidd el mindenért te leszel a hibás, főleg ha majd ő maga is rájön, hogy csak saját magának akart megfelelni, dacolt, hogy direkt egy csóróval állt össze.
Akkor majd szó nélkül lelép...
szerintem próbáld meg, nálunk is a párom családja nem olyan gazdag, míg az én részemről van pénz, 4 éve vagyunk együtt :) és miután az én párom céltudatos, és rendes munkát akar, és dolgozik, így ezt az én családom is észre vette és most már segítettek neki egy jobb állást találni.
nekem sem túl jó a viszonyom a családdal ,de ő segített és nem kellett hozzá pénz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!