Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
4 évig vártam rá, majd az első nap kiderült, hogy nem működik. Vélemény?
Hűűű... ez eddig a legfurcsább és leghihetetlenebb történet amit itt valaha is olvastam, és nagyon sajnálom, hogy valakinek tényleg át kellett ezt élnie.
A szerelem elvakít, ez nem a te hibád. De most már biztos vagyok benne, hogy tanultál az esetből, elég rendesen.
Így külső szemlélőként látva, a pasi tényleg csak kihasznált. A pénzed kellett neki, meg az,hogy küldj néha szaftos leveleket, amin talán a cellatársaival jól kinevettek, hogy milyen butácska nő vagy, hogy ennyire rózsaszín ködben élsz.
Nagyon kérlek, bármennyire is szereted, a saját érdekedben, szakíts meg vele minden kapcsolatot, ne hagyj semmilyen felületet neki,ahol el tudna érni.
Az ilyen ember után nem kell sírni, nem kell sajnálni, hogy így lett, hogy elvesztegettél 4 évet az életedből. Ha szeretett volna, nem így alakította volna az életét.
Sok sikert a továbbiakban!
Miért került börtönbe? Nem biztos, hogy a gyermekednek egy büntetett előéletű nevelőapa lenne jó :/ persze nyilván nem mindegy, miért ült.
Viszont amiket leírtál, azok alapján csak az előttem szólókat tudom ismételni. Sajnálom, hogy ez történt veled, viszont értelmes nőnek tűnsz az írásod alapján, úgy látom, te is felismerted, hogy ennek nincs jövője. Csak kihasznált téged, nem őszinte hozzád, semmilyen jó alapja nincs a kapcsolatnak. Ne találkozz vele többet, és NE hagyd többé, hogy behálózzon a dumájával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!