Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lánynak barátja, de én úgy érzem, hogy a lányt
érdemlem meg, és én vagyok az, aki igazán illik hozzá.
Milyen ez?
Figyelt kérdés
Igazából a lányt én érdemlem meg. Úgymond „nekem jár”. Megdolgoztam érte, jól éreztük magunkat, aztán különböző gondok miatt (veszekedés-szülőkkel összeveszés) nem jöttünk össze, de azért csók, stb volt. Na és a lényeg, hogy most más sráccal van. És azt érzem, hogy ez a lány nekem jár. Egyszerűen azt érzem, ő az igazi, és ő lenne nekem a tökéletes, de a másik sráccal van, és úgy vettem észre, hogy a lánynak én sem vagyok közömbös, mert mikor nagyon jót beszélgetünk, hirtelen lelép, vagy ha msn-en, akkor letilt, vagy miattam megszüntette az egyik oldalon a regisztrációját, hogy „ne tudjam elérni”, meg játssza a „nem akarok hallani rólad!!” játékot, de igazából szerintem nagyon is hallani akar rólam, csak úgy érzem, hogy elbizonytalanítom a másik sráccal szemben. Annak a gyereknek a „jóképűségén” kívül nem sok mindene van, amit tudna a lánynak adni. Szerintetek mit lehet ilyenkor csinálni, mert a lány egyértelműen próbál 100%osan elzárkózni előlem. Zaklatni csak nem akarom… Vannak ötleteitek?
2010. febr. 28. 01:51
1/10 anonim válasza:
terhes vagy. igen, megérdemelted.
2010. febr. 28. 01:53
2/10 anonim válasza:
Szerintem hagyjad békén! Olyan nincs, hogy valaki neked jár. Az, hogy letilt innen onnan, az általában nem azt szokta jelenteni, hogy bejössz neki. Ne zaklasd, mert biztos okkal nem akar veled beszélni.
2010. febr. 28. 02:00
3/10 A kérdező kommentje:
Nem érted. Nem sokon múlott, hogy tényleg összejöjjünk. Olvasd el figyelmesebben, barátom.
2010. febr. 28. 02:01
4/10 anonim válasza:
beteg vagy
már most zaklatod, vedd észre
2010. febr. 28. 02:02
5/10 anonim válasza:
Hát ne is zaklasd! Vagy még mélyebbre akarsz süllyedni ??
2010. febr. 28. 02:02
6/10 StephanieXx válasza:
Szia:)
Hagyd a francba...Ne alázd meg magad ennél jobban:)
A lány nem akar Rólad tudni...semmit,ha így folytatod,akkor feljelent...( megjegyzem,okkal).Keres mást,és lehetőleg ne ragaszkodj ennyire a lányokhoz,mert ez taszító.
19/L
2010. febr. 28. 03:18
7/10 anonim válasza:
Ha össze kellett volna jönnötök, már együtt lennétek. Ezt buktad. De ha a mostani barátja tényleg csak egy jóképű" nulla, akkor biztos vagy benne, hogy egy ilyen felszínes lány kell neked?
2010. febr. 28. 03:54
8/10 anonim válasza:
szokta kezdeményezni a beszélgetést?(akár msn-en akár szenélyesen)
ha igen akkor nem biztos,hogy zaklatásnak veszi,de akkor is csak okosan,nem kéne elijesztened magadtól a csajt. véleményem szerint ha vmennyire tetszel neki akkor azért tilt,hogy véletlenül se essen beléd ujra,tehét megpróbálja megelőzni azt hogy kavarjatok,mert ez tönkretenné a kapcsolatát.nyilván nem tudja,hogy mit csináljon. szerintem hagyd egy kis időre,ha téged akar a szíve oda is fogja húzni hozzád,de ha meg nem akkor egyszerűen észre se fogja venni hogy kéne beszélnetek,vagy látni akar stb. ha ez így van el kell fogadnod! nem állhatsz közéjük,hiszen ők már egy párt alkotnak.
2010. febr. 28. 07:23
9/10 A kérdező kommentje:
07:23 - Végre látja valaki, mire gondolok. Igen, pont ezt gyanítom. Az a baj, most már úgy állunk, hogy nem nagyon tudunk beszélni, sehova se jár fel, neten, élőben meg nem akarom letámadni, mert abból már voltak gondok... De tényleg, akkor figyeltem meg, hogy tiltogat, hogy "távolabb" kerül tőlem, mikor tényleg, nagyon jókat beszélgetünk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!