Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtennétek azt a barátotokért? Vagy ez nem jó ötlet? Szval a barátom sulis, és hétvégente jár dolgozni, mivel a szülei nem támogatják. Így neki kell megvenni minden kaját, ruhát stb.
És pár napja panaszkodott h mindig ugyan azt eszi és nem jó mindig a kenyér a vajjal. Szval arra gondoltam h én viszek neki minden nap ebédet, mivel a mamám konyhás és tőle kapok minden nap. És majd az én adagom oda adom a barátomnak. Nem venné sértésnek ezt h én viszem neki a kaját? Ti hogy reagálnátok erre? Én tényleg csak segíteni akarok neki.
L19 F20
upssz. azt elfelejtettem hogy kolis.
h-cs van sulija és a maradék 3 napban dolgozik. Mivel a szülei sem a kolit, kaját, sulit nem fizetik. Haza kb 3-4 hetente jár. vagy most már lehet h ritkábban. a koli ára 16 000 ft per hó, a kaja az meg attól függ h mit eszik. de mostanában már nagyon keveset és mindenből a legolcsóbbat. suliban államin van, nagy ritkán kell oda vennie valamit.
Nagyon rossz lehet neki , hogy már ilyen fiatalon dolgozni, tanulni és elátni magát mindezt szülői háttér nélkül.
Szerintem nagyon nagylelkű ötlet, biztos örülne neki!:D
Szerintem nagyon jó ötlet, de ennél én tudnék esetleg egy jobbat is. Nem tudom, hogy mamádnál hogy mennek a dolgok, de mi lenne, ha mindenből egy picit ki tudnál csórni a konyháról és te csinálnád meg a barátodnak a kaját? Én pl. jobban szeretem, ha a lányok nálunk főznek és nem hozzák (hangulat miatt is).
Apum pár hetente jár haza, öcsémmel vagyok állandóan, ismerős csajok mindig összedobnak valamit a konyhában. Sokkal jobban értékelem, mintha hoznának kaját még akkor is, ha nem a legfinomabb.
19/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!