Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felhúzott a barátom. Ti mit tennétek a helyemben?
Már bocsánat, de ha ennyire h..e vagy, hogy egy ilyen kapcsolatban benne vagy már másfél éve, ahol látszik, hogy a pasid magyarán lesz..r téged, akkor az a te hibád!
Már az elején szakítanod kellett volna vele, mikor láttad, hogy semmit se csinál, plusz veled is kutyaként bánik.
Én a helyedben már réges-rég otthagytam volna a srácot! De te mellette maradtál! De még mindig nem késő otthagynod!
és akkor most képzeld el, hogy férj és feleség vagytok. Te dolgozol, ő nem. Te neveled a gyereket, ő meg bacik mindenre. Jól éreznéd magad a helyzetben? Mert szerintem nem.
Tudod a dolgod.
Hahahahahaaaa....úgy kidobnám mint macskát szarni....a te pénzeden élősködik és még le se szar??? Hát láthatóan akkora hülye vagy h ezt szereted h bele sem szólok:D
Ha nem dobod ki most, akkor nem vagy normális és mazochista vagy..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!