Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Hogy hívjátok avagy becézitek a barátotokat? Az baj ha én csak a nevén szólítom? :S
Figyelt kérdés
2010. febr. 27. 15:50
1/16 anonim válasza:
ha különösen nincs ellenére hogy nem becézgeted valami cukimuki ragadványnévvel akkor nem.
2/16 anonim válasza:
édesem, drágám, csillagom, stb....
:)
3/16 anonim válasza:
nekem nyusz vagy nyuszi..
de ha ideges vagyk rá akkor a nevén szolitom
4/16 anonim válasza:
drágám, szivem, kicsim, kincsem, életem,
5/16 anonim válasza:
Háát nem tudom ...én nem örülnék neki ha engem sehogy se becéznének ,de egyén függő.
Kicsim,Kincsem,Szivem,Baba,Picim
6/16 anonim válasza:
Kicsim, szívem.
De általában a nevén szólítom, mert nagyon tetszik a neve és imádom kimondani. Szerintem nincs abból semmi, ha nem becézed. Én is ritkán becézem a párom.
7/16 anonim válasza:
Szívem, kicsim, kisördög
Szerintem attól függ milyen a barátod. Ha ő becézget téged, akkor biztos örülne, ha te is becéznéd valahogy. Ha ő sem becézget, akkor valószínű nem is hiányzik neki.
8/16 anonim válasza:
Kicsim,Szerelmem,Egyetlenem :)
9/16 anonim válasza:
Nem baj. Én is a nevén szólítom, és ő is engem. Szerintem ezen semmi különös nincs. Én pl. utálom az ilyen csöpögős becézéseket. Valahogy nem jön be. És a barátomnak sem. Rosszul lennék, ha "pici szívemnek, édesemnek," meg mit tudom én mimnek szólítana. Ha nektek is így jó, akkor semmi gond.
10/16 anonim válasza:
Engem a barátnőm így szokott hívni: kicsim, életem, szivem, husi, szerelmem:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!