Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha már nem a féjemet szeretem?

Figyelt kérdés
A férjemmel lassan 11 éve vagyunk eggyütt, 3 gyermekünk van! Azt tudni kell hogy előtte volt 1 komoly majdnem 5 éves kapcsolatom, ő volt az első szerelmem! Miutan vége lett akkor ismertem meg a férjem gyorsan beleszerettem, összeköltözes, jött a gyerek. Túl gyors volt az egész, ezzel késöbb szembesültem! Nem ismertük meg egymást, akkor idejében kiderül, hogy mások vagyunk nem illünk össze! Tőbb probléma is van, durva neha agressziv is velem sokat bánt lenéz engem! Soha nem beszélgetünk, a problémak csak gyűlnek és már ott tartok hogy nem is szetetném helyrehozni megoldani őket! Ez a házasság be kell látnom hallott! Igy élünk nem egymással, csak egymás mellett évek óta! 4 hónapja feltünt az elsö szerelmem, neten tartjuk a kapcsolatot, tudom nem kéne mert házasságban élek, mindig is elitéltem az ilyesmit! De nem birunk elszakadni egymástól! Ő külföldön él és szeretné velem ujra kezdeni, bevallom én is érzek valamit! Ő teljesen más ember mint a férjem, nem tudom mi ez, ujra beleszerettem? Fogalmam sincs de azt tudom hogy a férjemmel vége öt már nem szeretem! Nem tudom mit tegyek, félek a férjem reakciójátol ha elhagynám, ez tart vissza, hogy a gyerekek ne nézzék végig ezt a hercehurcát mert tudom ő nem menne bele simán a válásba!
2015. jún. 3. 23:11
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
11: Ennek nagy az esélye, de én jobb szeretek valódi állapotra tanácsot adni, mint kitaláltra.:)
2015. jún. 3. 23:51
 12/21 anonim ***** válasza:

Nehéz dolog ez.......

Először is megkérdezném ,hogy sikerült 3 gyereket szülnöd egy olyan embernek akihez nem is igazán vonzódtál....amit fényesen bizonyít, hogy az exedhez szeretnél visszamenni.

Bár nem ismerem a teljes sztorit, de ez nem túl jó jel. Gondolom az Exel való szakítás rendesen padlóra tett és az első emberrel vigasztalódtál aki meghallgatott...erre szokták azt mondani, hogy tanulópénz.

Elhiszem, hogy a mostani kapcsolatod halott...és abban is szinte biztos vagyok, hogy ez kölcsönös....az agresszivitás, a megbecsülés hiánya nem hirtelen alakul ki!!

A helyzet az, hogy felbukkant a tini szerelmed, akire a történtek miatt sokkal pozitívabban emlékszel, és visszasírod a tini éveket amikor még boldog voltál.....de itt az ideje felébredni. 11 év nagyon sok idő, egészen más az élethelyzet, mások a körülmények és valószínűleg az emberek is....egyáltalán nem biztos, hogy most is vonzódni tudnál ahhoz akihez gyerekfejjel vonzódtál.

Nagyon gondold át mibe vágod a fejszédet 3 gyerekkel a hátad mögött, mert közel sem biztos, hogy a válás után boldog párkapcsolatban élhetsz tovább....és ha egyedül maradsz akkor nagyon nehéz párt találni!!!

37F

2015. jún. 4. 00:19
 13/21 anonim ***** válasza:

Ez en velemenyem az durvan fogalmazva, hogy elindultal a ribii uton. Most keresel magyarazatot, a tetteidre, hogy ilyen meg olyan a ferjed stb.

Es Te milyen vagy? Mit tettel belel a hazassagodba? Mit tettel a ferjedert?

Valamint nem igazan eletszeru, hogy 3 gyerek szulese utan josz ra, hogy milyen a ferjed.

Mit gondolsz a regi szerelmednek, kellesz 3 gyerekkel is, vagy csak dugni akar egy jot?

2015. jún. 4. 00:51
 14/21 A kérdező kommentje:
Az első gyereket terveztük, akartuk, mindketten! Az ikrekkel véletlenül lettem terhes, tudtam hogy "egyedül" vállalom őket, ezzel tisztàban voltam! Ebbe a kapcsolatba szinte csak én tettem bele, megprobáltam mindent hogy működjön! Tudom hogy 3 gyerekkel nem könnyű párt találni de most nem is baj,csak kiszabadulni szeretnék innen! Innkább élek egyedül mint rossz párkapcsolatban!
2015. jún. 4. 06:44
 15/21 anonim ***** válasza:
Hát mindenképpen lépjél, ha nem érzed jól magad.
2015. jún. 4. 08:17
 16/21 anonim ***** válasza:
Egyébként én is átéltem egy válást gyerekként, ami megviselt akkor, de már őszintén szólva semmit nem vált ki belőlem. Sőt! Talán még kicsit örülök is neki. Ha agresszív a párod, akkor még jól is járnak a gyerekeid.
2015. jún. 4. 08:18
 17/21 anonim ***** válasza:
Amíg le nem zajlik a válás, elmennék a gyerekekkel rokonhoz, ismerőshöz, valami lehetőség csak van. De az biztos, hogy olyan kapcsolatban nem szabad élni, ahol bántalmaznak, nem vagy boldog, mert az a gyerekekre is sokkal rosszabb hatással van, mint az, ha külön éltek.
2015. jún. 4. 10:43
 18/21 anonim ***** válasza:
Mindenképp lépj ki a házasságból,addig költözz el máshová,és fixáljátok le a régi szerelmeddel,hogy hol tudnátok közösen folytatni :itthon vagy külföldön.
2015. jún. 4. 10:57
 19/21 A kérdező kommentje:
Tudom hogy ez lenne a helyes elhagyni de félek megtenni ezt a lépést! A másik pedig az hogy a gyerekeknek tul nagy változás lenne a külföld, nem tudom kitehetem e őket ennek?
2015. jún. 4. 12:09
 20/21 anonim ***** válasza:
26%

Nem viheted loket

Szegyeld magad szultel igy elkotelezted magad ne keress kifogasokat te szabad akaratbol men tel hozza es szultel.

AZ ferjed meguntad es hazassagod helyrehozasa helyett kifele kacsingatsz

2015. jún. 4. 14:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!