Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van esélyem Taylor Lautner-nél?
Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok. Egy hét mulva megyek ki Amerikába a rokonokhoz. Szerintetek van arra esélyem, hogy találkozzak Taylor Lautnerrel? Azt mondták a rokonaim, hogy lehetséges hogy látom, de abban nem hisznek hogy össze jöhetnék vele :( Szerintetek?2010. febr. 27. 11:13
2/40 Szesze válasza:
szerintem te huje vagy...tudod"ne almodozz a foldon jarj"
3/40 anonim válasza:
ahh Istenem. de kis naiv vagy.
4/40 anonim válasza:
Szerintem lehet esélyed, mondjuk 80%. Hallottam már olyat, hogy Taylor találkozott az egyik rajongójával akit eleinte nem ismersz, szóval neked is lehet esélyed
6/40 anonim válasza:
úgy fogsz ezen majd röhögni ha 20 éves leszel:D
8/40 anonim válasza:
1) Tudsz PERFECT angolul?
2) Bírnád a paparazzókat?
3) Szép vagy?Kedves vagy?Jó az alakod?
4) Komolyan elhiszed hogy lehet esélyed nála?
Ha ezekre igennel válaszoltál,akkor klassz,majd gyere vissza ide kb.4 év múlva,és nevess jót ezen a kérdésen :)
9/40 anonim válasza:
Aha biztos van!menj oda hozzá ha látod, és támadd le4Biztos mély nyomot fog hagyni benne milyen odaadó vagy!Ja én ne felejtsd el mondani neki hogy magyar vagy, és vigyél neki egy szál kolbászt, meg kalocsai paprikát!Tuti nyerő!
10/40 anonim válasza:
Valószínű, hogy ha még látnád is őt, egy 14éves kiscsajjal jönne össze ?! szerinted hány millió rajongója gondol ugyanerre?
ezen most jót nevettem:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!