Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden pasi hülye? 18L
A barátomnak egy teltebb csaj tetszik. Ahogy lejött, mert ugye belenéztem a telefonjába, levelezésébe, nagyon kívánjak.
A csaj szép amúgy... Nem kövér, de nem is vékony, olyan formásféle....
Én viszont csini vagyok.
Jó, nem vakságot ígért, de mondjuk r*hadtul nem örülök neki, hogy ennyire csorog a nyála utána és ezt ki is nyilvánítja a csajnak.
Sokan megnézik, nem is értem miért. Az oszt.társaim is bambán bámulják, méregetik, pedig nem egy top modell.
Miért???
Nagyon felment most a pumpa...
Minden pasi hülye? ---> kérdő mondat, nem kijelentő.
Kivagyok bukva, ez van.
Nem, nem minden pasi hülye.
Lábjegyzetben pedig attól, hogy te hiú kis hisztérika szemmel magadat "jobbnak" tartod, nem jelent semmit. A férfiszem látja, mi a tetszetős számára.
Nem tartom magamat hülyének, viszont az általánosítás, még kérdés formájában is elfogadhatatlan. Én is visszakérdezhetnék: minden csaj, egy buta liba?
Na látod, hogy visszafele sem jó, ha ilyent kérdeznek.
Kérdező egyikünk besárgult és nem én vagyok. :P
Ez a "én viszont csini vagyok" nagyon disszonáns nekem...
Ha meg a pasid kinyilvánítja neki akkor meg kéne beszélni mert ott valami nem stimmel, mondjuk a kamasz fiúk már csak ilyenek. Apropó kamasz -> http://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok ide kellett volna írnod a kérdést tekintve ,h tinik vagytok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!