Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden pasi hülye? 18L

Figyelt kérdés

A barátomnak egy teltebb csaj tetszik. Ahogy lejött, mert ugye belenéztem a telefonjába, levelezésébe, nagyon kívánjak.

A csaj szép amúgy... Nem kövér, de nem is vékony, olyan formásféle....

Én viszont csini vagyok.

Jó, nem vakságot ígért, de mondjuk r*hadtul nem örülök neki, hogy ennyire csorog a nyála utána és ezt ki is nyilvánítja a csajnak.

Sokan megnézik, nem is értem miért. Az oszt.társaim is bambán bámulják, méregetik, pedig nem egy top modell.

Miért???

Nagyon felment most a pumpa...

2015. jún. 2. 16:04
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Minden pasi hülye? ---> kérdő mondat, nem kijelentő.

Kivagyok bukva, ez van.

2015. jún. 2. 17:16
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem, csak akik szóba állnak veled.
2015. jún. 2. 17:30
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nem minden pasi hülye.

Lábjegyzetben pedig attól, hogy te hiú kis hisztérika szemmel magadat "jobbnak" tartod, nem jelent semmit. A férfiszem látja, mi a tetszetős számára.

2015. jún. 2. 18:06
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
az hogy vékony vagy pozitív tulajdonság de attól még több van a másik csajban mint benned ezekszerint
2015. jún. 2. 19:04
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem tartom magamat hülyének, viszont az általánosítás, még kérdés formájában is elfogadhatatlan. Én is visszakérdezhetnék: minden csaj, egy buta liba?

Na látod, hogy visszafele sem jó, ha ilyent kérdeznek.

2015. jún. 2. 19:09
 16/16 anonim ***** válasza:

Kérdező egyikünk besárgult és nem én vagyok. :P

Ez a "én viszont csini vagyok" nagyon disszonáns nekem...

Ha meg a pasid kinyilvánítja neki akkor meg kéne beszélni mert ott valami nem stimmel, mondjuk a kamasz fiúk már csak ilyenek. Apropó kamasz -> http://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok ide kellett volna írnod a kérdést tekintve ,h tinik vagytok!

2015. jún. 3. 10:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!