Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak a barátnőmmel? Tudom, h hosszú de olvassátok el. Pls help.15/L
Figyelt kérdés
az a helyzet, hogy a legjobb barátnőmnek 4 hónapja van pasija és boldogok.A pasija baráti köréből lett nekem is pasim és mielött összejöttünk barátnőm felvettem a pasimat h segítsen, majd később az ő pasija is felvett engem.és utána mindig beszélgettünk, de tényleg csak mint haverok, zenéket linkelt nekem meg ilyenek,sőt mondogatta is hogy mennyire szereti bnőjét, és akkor barátnőm minden nap kérdezte h beszélünk e és mondta h őt ez zavarja.én felfogtam és mondtam akkor nem beszélünk.(és akkor mondja egy lánynak(barátnőm),hogy neki az fájt a legjobban h a legjobb barátnője vágta hátba...de nem értem mivel? mikor csak beszélgettünk.és mondtam neki h akkor nem dumálunk töbet(másnap rámírt a srác :/ ),meg h én azt mondtam h ő a tökéletes pasi amit bevallok félre lehet érteni de azért mondtam h tudja h van nála helyesebb is de becsülje meg.és elvileg megbeszéltük ezt a dolgot.de kezdünk eltávolodni egymástól.annyira fáj,hogy elvileg legjobb barátnők vagyunkk de ő ennek semmi jelét nem adja, és a legrosszabb h megingott a bizalma irántam.Hogy lehetne a dolgokat jobbra fordítani...Segítsetek.2010. febr. 26. 23:43
2/9 anonim válasza:
öööö ... passz :D
engem meg lecseréltek egy új csajra ..
na de ez van
3/9 anonim válasza:
hát, ha az msn menti a beszélgetéseket akkor a azokat küld át a barátnődnek. had olvassa el az egészet. persze mond el neki, hogy a végén az van, hogy ne beszéljetek többet. ha ennyiből neked nem hisz akkor majd hinni fog, ha kiszeretett a fiúból és megjön az esze.
4/9 anonim válasza:
sajnos vannak ilyen emberek, akik teljesen elvesztik az eszüket egy párkapcsolatban, féltékenyek, gyanúsítgatnak mindenkit
nem nagyon tudsz mit csinálni
az ilyen kapcsolatnak amúgy hamar vége lesz, mert a csaj megüli a féltékenykedésével
ha nagyon fontos neked barátként a fiú, ne szakítsd meg vele a kapcsolatot, ha nem annyira, akkor hanyagold- de én helyedben a csajtól is tartanám a távolságot
5/9 anonim válasza:
Hagyd a p*csába a barátnőd, mert nem hisz neked! A pasit meg szedd fel...Ha ott a pasid, tesem a barátnőddel foglalkoznál:)
6/9 anonim válasza:
Ha tényleg nem tettél semmi rosszat, akkor vonulj kicsit háttérbe szerintem. Ha barátnőd, akkor keresni fog. Ha a srác jó haver, ő is keresni fog.
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.
Már nincs meg a pasim.
De a barátnőm pasiját se akarom felszedni,én örülök hogy boldogok csak a barátnőm féltékenykedik de nincs mire.
2010. febr. 28. 21:58
8/9 anonim válasza:
micsoda problémáitok vannak. inkább a házit csináljátok meg.
9/9 anonim válasza:
Értesd meg velük,hogy fontosak neked,főleg ha együtt vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!