Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van okom félni hogy félrelép a barátom a nyaralás alatt?
A barátom, akivel egy éve vagyunk együtt ma elment 2 hétre nyaralni a barátaival spanyolországba. Én sajnos pechemre nem tudtam menni mert pont ebbe a két hétbe vár rám néhány utóvizsga. Nem akartam önző lenni és és azt mondani hogy ne menjen el, végülis szeretném ha legalább Ő jól érezné magát. Valahogy mégis rossz érzéseim vannak a dologgal kapcsolatban, tudom ha egy pasi nem a barátnőjével megy nyaralni akkor a csajok azonnal szabad prédának tekintik. Bízom a barátomban csak nagyon rossz érzés fog el ha belegondolok hogy idegen csajok próbálják becserkészni és nem tudom kiverni a fejemből a gondolatot hogy talán sikerül is nekik...
Naponta 5-ször sem akarom hívogatni hogy ellenőrizzem bár szívem szerint azt tenném. (tudom hogy ez a legrosszabb amit tehetnék)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!