Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van okom félni hogy félrelép...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van okom félni hogy félrelép a barátom a nyaralás alatt?

Figyelt kérdés

A barátom, akivel egy éve vagyunk együtt ma elment 2 hétre nyaralni a barátaival spanyolországba. Én sajnos pechemre nem tudtam menni mert pont ebbe a két hétbe vár rám néhány utóvizsga. Nem akartam önző lenni és és azt mondani hogy ne menjen el, végülis szeretném ha legalább Ő jól érezné magát. Valahogy mégis rossz érzéseim vannak a dologgal kapcsolatban, tudom ha egy pasi nem a barátnőjével megy nyaralni akkor a csajok azonnal szabad prédának tekintik. Bízom a barátomban csak nagyon rossz érzés fog el ha belegondolok hogy idegen csajok próbálják becserkészni és nem tudom kiverni a fejemből a gondolatot hogy talán sikerül is nekik...

Naponta 5-ször sem akarom hívogatni hogy ellenőrizzem bár szívem szerint azt tenném. (tudom hogy ez a legrosszabb amit tehetnék)

2008. aug. 31. 18:20
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem tök komolyan gondolkozol!Irigyellek!!!
2008. aug. 31. 18:24
 2/6 anonim ***** válasza:
67%
Egy dolgot tudok mondani neked. Az ördög nem alszik. DE!! Ezt itthon is akármikor megteheti!!! Jelen helyzetben ez a legjobb amit tehetsz, hogy bízol benne, beszéltek kétnaponta, és az uv-ra koncentrálsz. A kapcsolatodat te ismered, te tudod, hogy hogyan viselkedik egy ilyen szituban. Mi innen nem tudunk erre válaszolni, amit leírtál , abból az jön le, hogy nincs okod félni, de a második mondtatom mindig érvényes.
2008. aug. 31. 18:37
 3/6 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy nem tudom hogyan viselkedik ilyen szituációban mert nem voltunk még az 1 év alatt egymás nélkül ennyi ideig. És azért egy nyaralás mégis más mint itthon, hajlamosabb az ember elragadtatni magát egy kis romantikára vagy flörtre a tengerparton...
2008. aug. 31. 18:43
 4/6 anonim ***** válasza:
72%
És mivel másik város/ország... lehet ugy van vele, h sosem tudod meg... sajnálom, ha ezt leszavazzátok, de van benne valami..
2008. aug. 31. 19:52
 5/6 anonim ***** válasza:
Ahhoz,hogy megcsaljon,nem kell elmennie nyaralni!Mindig csak a tiltott gyümölcs édes!Ha úgy érzi,hogy nem bízol meg benne,akkor meg fog csalni!Bízz benne, engedd el, hagyd,hogy jól érezze magát!Ha azt érzi,hogy egy olyan tuti csajjal van,aki nem korlátozza, nem csal meg!És hiába gondolod,hogy nem veszi észre,hogy ezen rágódsz,mert nem mutatod ki!Ha igazán ismer, beléd lát,és tudja,hogy-hogy érzel.Adj neki szabadságot! Hidd el,hogy nagyon hiányzol neki,és alig várja,hogy Veled lehessen!Egy kapcsolatot nagyon fel tud dobni egy kis külön tötött idő.Ha beszéltek telón,érdeklődj,hogy hogy érzi magát, mondd meg neki, hogy nagyon szereted,és nagyon hiányzik,de ne hozz szóba más csajokat, ne éreztesd,hogy valami zavar Téged!Ja!És ne hívogasd napi 5x!:) Egy pasi se szereti, ha megfojtják!:)Nagyon igaz, hogy egy kapcsolat alapja a kölcsönös bizalom!
2008. szept. 1. 00:22
 6/6 anonim ***** válasza:
igaza van annak a válaszadónak, aki azt mondta h nem kell elmennie ahhoz másik országba, h megcsaljon. ha szeret, akkor nem fog megcsalni. de az nagyon lerombolja a kapcsolatot, ha nem bizol meg benne. tudom h nem könnyű, én is nehezen bizok meg a pasimban (vagy akarki másban, mert mar sokat csalodtam, stb.), de muszáj, mert különben saját magadat teszed tönkre az állandó lelki vivodásokkal.
2008. szept. 1. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!