Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan viselkedjek felnottkent...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan viselkedjek felnottkent? Hogy nojek fel? Mi a gond velem?

Figyelt kérdés

25 éves lány vagyok. Két éve élek párkapcsolatban ami mostanában egyre viharosabb, nagyon sokat veszekszunk.

A vitak 90%ban miattam robbannak ki illetve en okozom őket még pedig a hisztis, gyerekes éretlen viselkedésemmel.

Van hogy egyszeruen hisztiroham tör rám ey például azert mert el kell mosogatnom elkezdek kötekedni a barátommal és a többi meg már történelem.

Két éve barátom miatt költöztem ki Angliába es még ez sem segített hogy felnojek végre. Ezt talan az is bizonyítja hogy baratsagokat itt senkivel sem tudtam kialakitani, hat emberrel vesztem össze csúnyán.... Igaz ho gy azokban az esetekben nem én voltam a hibás vagyis nem csak én hanem a másik felek es a körülmények de ilyen még sosem történt velem. Otthon Magyarországon valamiért teljesen jól mukodnek es működtek a kapcsolataim es a baratsagok, de itt nem.

Ezt azért irtam le mert azok az emberek akikkel megromlott a kap csolat rendre legyerekeseztek.

En magam is tudom hogy nem reagalok helyesen sok sok dologra. Elborul az agyames meggondolatlan dolgokat mondok amiket mindig megbanok.

Túlságosan idős vagyok már es tudom hogy nem jo amiket teszek, valtoznom kell. De fogalmam sincs hogyan. Rengetegszer megfogadtam hogy változom de úgy erzem egy helyben toporzekolok.

Ráadásul nem is szeretek itt élni, minden ma

2015. jún. 1. 04:47
 1/5 A kérdező kommentje:

***minden masodpercben hazarohannek légyszívesebben. De szeretem a párom es elhagyni sem akarok, o viszont sosem jönne vissza Magyarországra.

Tudtok tanacsot adni?

Vagy pszichológus.mindenképp.kell?

2015. jún. 1. 04:48
 2/5 anonim ***** válasza:
Lusta vagy.
2015. jún. 1. 06:21
 3/5 anonim ***** válasza:
Először is, tanulj meg írni! Másodszor pedig jobban jár a barátod, ha dob téged a fenébe. Pont egy ilyen hisztis tyúkra vágyik mindenki!
2015. jún. 1. 08:35
 4/5 A kérdező kommentje:

köszönöm az építő jellegű hozzászólásokat. bocsáss meg egyébként hogy angol gépről írtam és nem volt kedvem kikeresgélni az ékezeteket ne haragudj, hogy ezzel törést okoztam az életedben.

másrészt tényleg változni szeretnék ezért írtam ki a kérdést, de látszik hogy begyöpösödött negatív hányadék magyar módjára viselkedtek, akik csak aláásni tudják a másik embert, minél inkább lehúzni, mert csak így tudják magukat többnek és jobbnak érezni. annyira szánalmas hogy az fantasztikus.

ezek szerint te igen gyökér IQ betyár kedves utolsó, senkinek még csak esélye sincs a változásra, sőt bárki akinek van rossz tulajdonsága... legyen öngyilkos ugye?? mert te oly tökéletes vagy, hogy neked aztán mindig igazad van... történjék bármi. a többiek meg haljanak éhen.

bocsáss meg.

2015. jún. 1. 18:54
 5/5 anonim válasza:
Vannak olyan barátaid akikkel erről tudsz beszélgetni? Párodnak már mondtad, hogy te is belátod, hogy sok esetben te okozod a bajt, de ezen minden erőddel megpróbálsz változtatni?
2015. jún. 3. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!