Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit gondoltok ekkora korkülönbségről?

Figyelt kérdés

Engem személy szerint nem izgatnak ezek a számok, de kíváncsi vagyok, Ti mit gondoltok erről.

Nő 18, férfi 29.

2015. máj. 28. 21:25
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
32%

az ilyen férfiak a friss pipihúst kamálják és tudják,hogy könnyen megvehetőek ezek a lánykák aprópénzen

a 18 éves különben sem nő még főleg nem fejben

2015. máj. 28. 21:49
 12/18 anonim ***** válasza:
65%
Téged nem izgatnak ezek a számok,és engem sem.
2015. máj. 28. 21:54
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Vajon melyik fa...opó élvezkedik már megint a lepontozásomon? :D
2015. máj. 28. 22:00
 14/18 A kérdező kommentje:
21:49, miért gondolod azt, hogy minden 18 éves még szinte gyerek(es)? Nem azt mondom, hogy hú de sok élettapasztalatom lenne, de véleményem szerint igen is lehet NŐ egy 18 éves.
2015. máj. 28. 22:02
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Én is hasonló kapcsolatban voltam és semmi bajom nem volt belőle. Ha nem arra megy, hogy kihasználjon és te sem, akkor nincs is semmi okotok a gyanakvásra. Mások meg, hogy mit gondolnak nem fontos.
2015. máj. 28. 22:06
 16/18 anonim ***** válasza:

Hajjaj...

20 évesen ismertem meg az akkor 31 éves nős ...örök szerelmemet. Az élet szétszakított...azóta elvált ... keressük egymást azóta is... csak már én nem merek....még.

Szerintem a korkérdés önmagában nem gáz...

2015. máj. 29. 00:57
 17/18 anonim ***** válasza:
60%

22 éves leszek, nekem is egy 12 évvel idősebb férfi tetszik, viszont nálunk nincs sok esély, hogy valaha is lesz köztünk kapcsolat. Vannak nagyon nagyon jól kinéző 30-asok vagy akár még 40-esek is, és nem kell feltétlenül arra gondolni, hogy valamelyik fél részéről csak kihasználás az egész.

Kedves kérdező, ha ti úgy érzitek, hogy köztetek lehetne bármi, akkor ne a kor miatt hátráljatok meg. Én is azon a véleményen vagyok, hogy 18 évesen is lehet már nő valaki gondolkodásmódban is.

2015. máj. 29. 01:26
 18/18 anonim ***** válasza:
Nem akadálya a korkülönbség annak, hogy szilárd meghitt kapcsolatban éljen két ember. Egy osztálytársam 18 évesen feleségül ment egy 40 éves palihoz, több mint 20 éve jó házasságban élnek. Egy nő 18 évesen már igenis tudhatja és eldöntheti, mit akar; egy 30-as, 40-es férfi pedig nem feltétlen azért kezd egy fiatalabbal, vagy mond igent rá, mert "mekkora egy felelőtlen, megbízhatatlan, önző alak", de nem is azért, mert "az ilyen férfiak a friss pipihúst kamálják".
2015. máj. 29. 08:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!