Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rámdudált egy pasi az utcán, rámosolyogtam, a barátom meg kiakadt és szakítással fenyegetőzik. Normális?
Ma mentünk a barátommal az utcán, amikor rámdudat egy pasi egy kocsiból. Jól nézett ki, meg én az ilyeneket mindig bóknak veszem, szóval rámosolyogtam, mire a barátom ott az utca kellős közepén otthagyott és elrohant. Hazaérve kérdeztem hogy ez mi volt, mire kikelt magából, üvöltözött, hogy én mekkora ócska r.ibanc vagyok, biztos fűvel-fával csalom, ezzel a pasival is, mert biztos ismerem (soha életembe nem láttam azt a pasit...) és ennyi erővel szakíthatnánk is.
Iszonyatosan összevesztünk, már csak azért is, mert kiálltam magamért, de még mindig nagyon idegesít a viselkedése. Normális ez egy 28 éves felnőtt férfitől?
22L, 5 hónapja vagyunk együtt
Az útszéliekre szoktak rádudálni, szerintem az egyik legprimitívebb szokás.
Engem nem is az zavart volna, hogy rámosolyogsz, hanem inkább az, hogy ez neked még be is jön.
Bár ennyire nem akadtam volna ki azért rosszul esett volna és talán ki is ábrándulok valamennyire.
Tudod..le kellett volna inteni a pasit aki dudált és gyorsan bepattani mellé a kocsiba
Elég ostoba vagy..megaláztad nyíltan és még te vagy megsértödve.
Nem normális, hogy így kikelt magából, de szerintem az sem, hogy visszamosolyogtál.
Én valahogy nem tudok mosolyogni azokra akik rám dudálnak, meg fütyülnek, meg beszólogatnak. Az cseppet sem befolyásolja a helyzetet, hogy netán még helyes is volt a pasi.
Én is szoktam emberekre mosolyogni, volt már olyan hogy egy srác a buszon kinézett magának és ráadásul 1 héten keresztül mindketten ugyanazon utaztunk, a végén már mosolyogtam rá, kvázi flörtöltem, bár annak azért ez kicsit erős. Na de nem a párom előtt.. MEg aztán le is szoktam arról, hogy azzal a bsszal járjak mert el akartam kerülni a kellemetlen szituációt, hogy netán randira hívna..
Jól esett, bóknak vettem, de az ilyen fütyülgetős, dudálgatós dolgokon mindig csak pofákat vágok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!