Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magas pasik miért a törpe lányokat kedvelik? 191 cm vagyok és alig találok párt.
első,még mindig.
Egyszerűen féltékeny vagy,vagy nem tudom.192 cm-es a párom,s amint mondtam,én "csak" 170 vagyok.Nem kell derékszögbe lehajolnia hogy megcsókoljon.Kit érdekel ez,most de őszintén?Ha szeretem,szeretem a magasságát is,még akkoris ha alacsony vagy duci vagy bármi más.
nem minden lány kosaras méretű.Vagy keress egy alacsonyabb pasit,aki elfér a lábad között ;)
Nem kell lenézni azokat akik alacsonyabbak :)
"A magas nő attól,hogy magas még nem ló. sokkal csinosabb tud lenni mint egy alacsony csaj."
Ez akkora hülyeség. Az alacsony lányok közt is van aki csinos van aki nem, és ez ugyanúgy vonatkozik a magas lányokra. Olyan nincs hogy ha valaki magas az már biztos csinosabb is mint egy alacsony. De 191cm-el nem tudom hogy lennél te csinos... keress egy kosarast, vagy nem tudom, mert szerintem a magas pasiknak se jön be 191cm-es nő.
Szerény véleményem az, hogy az alacsonyabb csajoknak "kerekebb" arca van, amit többen szebbnek találnak mint a magas csajoknak, akinek olyan hosszúkás az arcuk mint egy lónak.
Pölö nekem is csak a kerek arcú (alacsony) lányok tetszenek, hiába van egy magas csajnak bombázó teste ha az arca mint egy lóé.
Kedves kèrdező gondolom te raktad fel ezt a kèrdèst is ma
"Mit gondoltok arról, ha egy 160cm-es lánynak 204cm-es barátja van?"
làtom nagyon idegesít ez a tèma...jàrj pszihològushoz....
de most vicc nèlkül...ami ennyire zavar abba bele is lehet őrülni.....nem minden magas pasi van alacsony lànnyal...de többsègben igen,mert egy alacsony nő ..nőiesebb....egèszsègesebb hatàst kelt...
de inkàbb hasznàld ki a magassàgodat ès menny el Modellnek!!!..ha vèkony is vagy ez mèg jòl is jöhet neked!butasàg,hogy ennyire harcolsz az alacsony lànyok ellen..inkàbb modellkedj ès mutasd meg a vilàgnak hogy mid van! :)
sok szerencsèt!...egy 169 cm-es làny...
sztem a magas pasik nem kifejezetten a törpe lányokat kedvelik, hanem azokat a lányokat, akik olyanok mint egy lány. nemtudom hányéves vagy, de egy 190centis csaj szerintem elég ormotlan/esetlen/szakadtan öltözik, mint egy fiu és egyáltalán nem nőies, főleg kamaszkorban. ja és borzasztó önbizalomhiányos. és az senkinek nem jön be
menj el modellnek. önbizalmad is több lesz tőle, meg hellyelközzel aztis megtanulod, hogy öltözködj, miálljol, legyél nőiesebb. tapasztalat.
egyszer biztos találsz vkit, mert nekme is sikerült;)
egy 180cm-es L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!