Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek érdemes vele maradnom?
ez egy borzalom, ez nem lesz jobb, azonnal rakd ki a szűrét.
Nagyon sajnálom a sok-sok hitelt, amibe beletaszítottátok magaDAT. Nem kellett volna. Igaziból tök mindegy, hogy összeházasodtok-e, mert most is úgy éltek, mintha házasok lennétek.
Szerintem amúgy a csávó nem is normális, személyiségzavaros lehet, azonnal szakíts, ha jót akarstz magadnak.
Anyagilag hogy fogsz egyenesbe jönni???
Erre választ várok Van erre terved? Kirakod a szűrét, és hogyan kezdesz el kijönni az adósságokból?
Ez most szerintem fontosabb, mint hogy 1 éven belül újabb pasid legyen.
De amúgy biztos lesz, még fiatal vagy, hidd el.
29-30-ig még van időd egy rendes pasit találni.
Ha meg öngyilkos lesz, (amúgy nem lesz az) hadd legyen, ha hozzámész akkor azzal te leszel jelképesen öngyilkos.
Azt akartam írni, ha már kalkuláció dolga a kapcsolat, akkor az már nem az....
De ez: "Megváltoztam miatta: megalázkodok neki, mindent úgy csinálok ahogy mondd h ne legyen vita, de még is van. Elhitette h ez az én hibám mert én mindent másképpen/más szemszögből látok" után azt mondom: hagyd a fenébe, de sürgősen.
Nem lesz öngyilkos, de ha az lesz, az nem a te felelősséged, ilyen szar zsarolásnak főleg ne engedj.
És mire nagyképű, akinek még barátai sincsenek?
Hogy akkor most te örökbe fogadtad, de ő viszi a prímet?
És hogy jön ide, hogy te magányra volnál teremtve???
Nem, csak rossz pacák mellett kötöttél ki. Jó lecke volt, menj tovább!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!