Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg önzőség? (egyedül utazás)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg önzőség? (egyedül utazás)

Figyelt kérdés

Adott egy másfél éves párkapcsolat. A női fél tudja, hogy nekem egy nagy álmom egy utazás az USA-ba (kalifornia). Erre már anyagilag meg is nyílt a lehetőségem (ill. egy barátom is vevő lenne rá, hogy menjünk). A barátnőmnek jelenleg nincsen olyan anyagi helyzetben, hogy a közeljövőben (2-3 év min.) utazzon ilyen messzire. Mindenesetre mostanában visszatérő vita az, hogy én nem képzeltem őt magam mellé ehhez az álmomhoz, és ez azt jelenti, hogy önző vagyok és csak magamra gondolok. Illetve hogy nem az az álmom, hogy VELE éljem át ezt a régi vágyam és VELE menjek, és nekem *****jól megfelel az is, hogy elmegyek akár egymagam. Azt hogy én terveztem menni idén, nem mertem elmondani neki még - persze gondoltam, hogy elmondnom h vmikor ősszel mennék, mivel nem hittem, hogy ebből probléma fog adódni -de mintha gondolatolvasó lenne, ő hozta fel kicsit provokatívan már többször is, hogy amúgy csak magamat képzelem ebbe az utazásba (itt nem konkrétan az idei utazási tervemre gondolt, hanem egyáltalán) vagy őt is? És emiatt (is) kapom rendszeresen az önző / csak magamra gondolok jelzőket. Jelenleg az utazás csak terv szintjén van, pénzem/szabim van rá, viszont erősen úgy fest, hogy ha én ezzel előjönnék, akkor ő szakítani akarna majd velem.

Mi a véleményetek, önző ettől az ember? Igyekeztem nem elfogultan fogalmazni a kérdést, amennyire lehetett. Nők véleményére nagyon kíváncsi vagyok, úgyhogy kort/nemet írjatok. Köszi!

2015. máj. 26. 12:14
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%
az önmegvalósítás szerintem sem önző dolog. menni akar de nem akarja hozzá megteremteni a feltételeket. álomvilágban él a párod, magyarázd el neki alkalomadtán, hogy a pénz nem a fán terem.
2015. máj. 26. 18:17
 22/22 anonim ***** válasza:

#13 Jó helyen keresgél. Nem mindegy, hogy hogy kommunikálod a barátnőd felé a dolgot. Mint ahogy a mellékelt ábra is mutatja, könnyen úgy érezheti a barátnőd, hogy vele nem is tervezel, önző vagy stb. Szóval mindenféleképpen le kellene ülni megbeszélni vele a dolgot - szerencsére a legtöbb lány ért a szóból.

Mi is hasonló helyzetben vagyunk: párom Amerika mániás, engem kevésbé érdekel a hely. Így nálunk az lenne a megoldást, hogy ő menjen egyedül, aztán jövőre (amikor már én is jobb anyagi helyzetben leszek) tervezzünk valami kisebb kaliberű utat, ami mindkettőnket érdekel pl. Velencei karnevál, síelés Ausztriában vagy valami.

2015. máj. 26. 20:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!