Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos hogy nagyon rosszul esik? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Szóval, egy éve vagyunk együtt a párommal. Hűséges típusnak láttam mindig is, habár többször is az orrom alá dörgölte hogy mivel ő férfi mindig meg fogja nézni a szép lányokat. Most nemrég regisztrált instagramra, és mióta ez megtörtént nem engedte hogy akár csak a kezembe kerüljön a telefonja, pedig azelőtt bármikor odaadta. Ezek után természetesen kíváncsi lettem hogy mi ez, én is regisztráltam, és láttam hogy egy csomó olyan lányt követ akiket alig ismer, mindnek kedvelte a képeit, sőt olyan is volt akinek 3 évre visszamenőleg mindet! Ez legalább 200 kép! Szerintetek jogos hogy ez rettentően rosszul esik? Azt mondta részeg volt mikor ezt csinálta... Szerintem ettől csak rosszabb...

Köszönöm a válaszod előre is, hogy mit gondolsz erről, szerinted mit tegyek, és hogy végigolvastad!

2015. máj. 25. 23:49
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
0%

végigolvastam de nem értem a problémát

minek ez a 10 éves felfogás?

2015. máj. 25. 23:51
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Jogos.
2015. máj. 25. 23:52
 3/17 anonim ***** válasza:
78%
Valahol jogos, jó bunkó a barátod, ha ezt így az orrod alá dörgöli, hogy ő márpedig megnézi a szép lányokat. Mondjuk az, hogy szép lányokat követ instagramon annyira nem vészes szerintem, de ahogy a témához áll, utána nekem se tetszene.
2015. máj. 25. 23:53
 4/17 A kérdező kommentje:
Igazából a kérdés az amit írtam, hogy csak én reagálom túl vagy másnak is rosszul esne? És tényleg azért reagálok az egészre így, mert ő is bevallotta hogy azért titkolta el, mert tudta hogy nekem rosszul fog esni.
2015. máj. 25. 23:56
 5/17 anonim ***** válasza:
így első olvasásra egy idiótának tűnik
2015. máj. 26. 00:25
 6/17 anonim ***** válasza:
93%

Jogos.

A nézegetésről általánosságban az a véleményem, hogy amíg személytelen, addig oké, de ha egyértelműen felismerhetővé teszi magát, és közeledési szándékot fejez ki(és ne gyertek azzal, hogy nem így van, az összes ilyen gyík azonnal ugrana, ha a csaj reagálna valamit a like ra), az semmivel sem jobb, mintha élőben csajozna.

2015. máj. 26. 01:23
 7/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! És szerintetek mit kezdjek az egész helyzettel?
2015. máj. 26. 01:57
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Egy dolgot magyarázzon már meg nekem valaki: Miért normális, hogy valaki idegen csajokat nézeget rendszeresen, órákon keresztül? Pontosan milyen igényét elégíti ki, vagy ez valami XXI. századi hobbi? Én nem csinálok ilyet pasikkal, és a párom (sőt, a legrosszabb exeim) sem tesz ilyet, mert a társra talált, innentől kezdve pedig miért akarna más nőkkel csak úgy, minden ok nélkül ismerkedni? Vagy nézegetni őket..? Lájkolgatni..? Minek? Ha csak úgy szembejön egy jó nő/pasi, akkor vérmérséklettől függ, hogy az ember megnézi vagy sem. De célzottan keresni csak úgy a nagy semmiért? Nekem ebből annyi jön le, hogy az illető továbbra is benn tartja a csalit a vízben, hogyha jön egy jobb jelölt, lépjen az aktuális partnere mellől. Lehet, hogy hűséges fizikailag, de érzelmileg már a keresgélés megkezdése előtt eldöntötte, az aktuális partnerét csak addig tartja meg, ameddig nem talál jobbat. Egyébként minden keresgél az ember olyan nőket/férfiakat, és miért küld feléjük pozitív jeleket, ha nem akar az égvilágon semmit?

Kérdező, egyébként szerintem jogos, hogy rosszul esett. Én elbizonytalanodnék a kapcsolatomban, mert nálam csak egyetlen szabály van: bármit lehet bárkivel, kivéve romantikus/szexuális közeledés a másik nem felé. Egyszerű és könnyen megjegyezhető szabály. Ha valaki nem ért vele egyet, akkor ne keserítsük egymás életét. Az pedig kissé kamu duma, hogy valaki ismeretlen, de számára vonzó nőket akarjon a barátnője előtt titokban összeszedni kizárólag barátnak..

2015. máj. 26. 02:36
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Utolsónál a pont. Szerintem jogosan esik rosszul.

Más dolog megnézni a nőket az utcán, és más dolog tudatosan keresni őket a neten.

(bár nemrég volt egy hasonló kérdés, ott ezért masszív lehurrogást kaptam olyan indoklások kíséretében, hogy az utóbbival sem csalom meg, meg különben is a páromnak is szabad ugyanezt, meg különben is mindenki ezt csinálja, ...)

F

2015. máj. 26. 04:51
 10/17 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Sajnos nagyon össze is vesztem a párommal...
2015. máj. 26. 09:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!