Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eshet ez nekem rosszúl? Jogos? (lent)
Gondoltam megkérdezem tőletek, mert ha a szólok én leszek megint az értetlen, egoista.
Van kapcsolatom egy lánnyal. Csak röviden. 2 pasi van az életében. Egy jelenleg barát, akibe szerelmes volt és én akit szeret.
A pasi időnként eltünik. majd előkerül és 1000-el nyomulni kezd. Volt a kedvesemmel 4 jó napunk! azután jött ő. azóta a kapcsink mintha lanyhult volna!
És bocs'! Most jön a kérdés magyarázata.
Tudom, hogy iszonyúan fáradt! Megértem, hogy bealszik ha hazaér. Utána tanulás, fűrdés, stb.
A másik pasi 22-02-ig ráér akár, Nekem villanyoltás 22 óra a meló miatt.
Igazságtalan vagyok ha rosszul esik, hogy napok óta a leirtak alapján éjszaka vele beszélget?
Persze, hogy jogos. Biztos, hogy csak szerelmes VOLT belé? Nekem olyan érzésem van, mintha nem tisztelne téged.
Lehet, hogy itt az ideje válaszút elé állítani.
6-os. 5 hónapja, barátnak meg akarja tartani. A másikról most nem ejtenék szót. :/
Pedig előbb, utóbb "vagy ő, vagy" én lesz. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!