Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudnám elérni, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám elérni, hogy szerelmes legyen belém?

Figyelt kérdés
Sziasztok! A barátommal régóta együtt vagyunk, de voltak közbe szünetek. volt, hogy megcsalt... én mégis adtam neki egy utolsó esélyt. de nem bízok benne....és nem hiszem, hogy szerelmes. szeret, ahhoz kétség sem férhet...de a szerelem más! Mit tehetnék, hogy ne akarjon elengedni, még egy jó darabig? Féljen attól, hogy milesz, hogyha elveszit? Mellesleg még nem feküdtem le vele...pont ezért. Válaszokat várok!!! Előre is köszi!
2008. aug. 30. 23:54
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

A szerelmet sajnos nem lehet "csinalni", mig a szeretet tobbe kevesbe "tanulhato", a szerelem nem.

Keress egy olyan fiut, akiben anelkul is megvan ez, hogy barmit tennel, es kolcsonos, tudod, szikrak, meg ilyesmi.

2008. aug. 30. 23:56
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
A szerelmet nem lehet eröltetni vagy jön és érzi az ember vagy nem.Persze lehet próbálkozni praktikákkal,de sokszor semmi értelme.Ez a fiú meg is csalt,ahogy írod,nem is bízol benne...Nem tudom,érdemes e ezt eröltetni nála.
2008. aug. 30. 23:58
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat...várnék még... csak sajnos én nagyon ragaszkodom hozzá...próbáltam más pasit keresni...de mindenkiben őt keresem...és nem találom:(
2008. aug. 31. 00:01
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Az egyszeru igazsag: hulyeseg szexel probalni szerelmet cisnalni. Az erzelmeket nem eroszakolhatopd ra valakire, ha nem szeret ez van es kesz. Attol mert odaadod magad neki, az nem ljelent semmit. Neki egy trofeaval tobb.

2 fajta srac van: 1. aki a trofeakat nezi, az soha nem tisztel, es miutan megkspott otthagy.

2. Aki tisztel es szeret, es nezi a becsuleted, es ertekeli ha nem adod konnyen magad.

Te dontsd el mit akarsz: valakit aki szeressen es tiszteljen, azert aki vagy, vagy valakit aki megakar...h utana dicsekedjen, es ne vegye szamba az erzelmeid, es h mennyire szenvednel utana.

2008. aug. 31. 00:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!